Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλισπερα στο φορουμ.. παιδες εχω την gigabyte f2a88xm-hd3 και στο bios μου εχει την επιλογη amp για τις ραμ και ειναι απενεργοποιημενη.. τι ακριβως ειναι αυτο και θα βοηθησει καπου εαν το απενεργοποιησω? ευχαριστω εκ των προτερων!!

Δημοσ.

αυτην την σελιδα την βρηκα και γω αδερφε αλλα δεν καταλαβα ακριβως τι παιζει.. amd a8 6600k ειναι ο επεξεργαστης μου!

Δημοσ.

προφιλ με ρυθμισεις για τις ραμ (mhz timings volt)

αλλα δεν ξερω εαν θα παιζει στις ραμ σου

μπορεις να μας πεις μοντελο για τις ραμ που εχεις; το βλεπεις απο cpu-z

Δημοσ.

πρεπει να υποστηρίζει amp η ραμ για να το κανεις.

1600mhz ram δεν νομίζω να εχει τετοιο πραγμα πανω, αλλα ποτε δεν ξερεις. πρεπει να μαθεις το μοντελο των ραμ σου για να ξερεις εαν παιζουν με amp

χοντρικά ειναι ενας ευκολος τροπος για oc στις ram το amp.

http://www.radeonmemory.com/amp_technology.php

Δημοσ.

δεν μου βγαζει στο cpu z  το μοντελο της ραμ μονο τα specs της!! υπαρχει αλλο προγραμμα για να δω το μοντελο;;

Δημοσ.

οχι φιλε μου :/  anyway  ευχαριστω για τον χρονο σου να σαι καλα..  και μια τελευταια ερωτηση αν το ενεργοποιησω και δεν το υποστηριζει η ραμ μου θα γινει κατι? η να το δοκιμασω?

Δημοσ.

πολυ πιθανό να σου πει η μητρική οταν θα μπουταρει πως δεν υποστηρίζει κατι τετοιο η ραμ (οπως οταν πηγα να απενεργοποιησω cores στον fx6300 και μου ειπε πως δεν γηνετε οταν πηγε να μπουταρει.)

παρολα αυτα δεν το εχω δοκιμάσει ποτε για να σου πω με σιγουριά. λογικα δεν θα κανει τιποτα

μπορεις να δεις εαν εχουν μεταλο γυρο γυρο οι ραμ ; εαν ειναι γυμνές αποκλείεται να εχουν amp

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...