dios231 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Εχει κανενα μελος του foroum εμπειρια απο αγορες table απο Κινα? Εγω προσωπικα, αγορασα κινητό και δεν είχα κανένα θεμα (και rootarismeno ηρθε όπως μου είπαν, και δεν ολα κομπλε). Απλα σκέφτομαι για αγορά tablet και δεν ξέρω αν είναι αξιόπιστη μια τέτοια αγορά, ή θα κλαίω τα λεφτά μου. Όποιαδηποτε γνώμη καλοδεχούμενη. 1
Danay1997 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 δεν εχω μπει στη διαδικασια να αγορασω κατι από τοσο μακρυα
shine Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 προφανώς το μισό και βάλε φόρουμ έχει κάνει αγορές από κίνα. δε καταλαβαίνω την απορία σου. αξιοπιστη ως προς τι; απ οτι λες έχεις αγοράσει απο κίνα χωρίς πρόβλημα, γιατί η αγορά tablet σε απασχολεί; ποια η διαφορά με το να αγόραζες κινητό. 2 tablets έχω αγοράσει απο κίνα
dios231 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Απλα όταν έψαχνα για κινητό, (τουλάσχιστον στα site που κοιτούσα) υπήρχαν αρκετά σχόλια για κάθε κινήτο, όπως και κριτικές. Κάτι το οποιό δεν υσχίει και το τόσο, τώρα που κοιτάω για table. Γιαυτό και είπα να ρωτήσω. Η απορία αφορούσε ποιο πολύ 2 πράματα1) Αν στα tablet υπάρχει δηνατότητα Ελληνικου μενου 2) Αν αξίζει η αγόρα απο Κίνα, η μπορέις με κατι παραπάνω να βρεις κατι παρόμοιο Ελλάδα.
maddoctor Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Για ελληνικό μενού, βλέπεις τι γράφει στο μαγαζί. Αν αξίζει, μπαίνεις στο skroutz, βάζεις τα χαρακτηριστικά ή το ποσό που έχεις διαθέσιμο και βλέπεις τι σου βγάζει και εάν σε καλύπτει.
WorldOfGlass Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Κινέζικο tablet ουσιαστικά μπορείς να πάρεις αγοράζοντας και ένα turbox η ένα mls τα οποία είναι άθλιας ποιότητας. Το θέμα είναι να πάρεις κάτι και να σου κρατήσει. Στην θέση σου θα περίμενα να μαζέψω λίγα παραπάνω λεφτά και να πάρω κάτι από μια αξιοπρεπή εταιρεία 1
maddoctor Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Κινέζικο tablet ουσιαστικά μπορείς να πάρεις αγοράζοντας και ένα turbox η ένα mls τα οποία είναι άθλιας ποιότητας. Το θέμα είναι να πάρεις κάτι και να σου κρατήσει. Στην θέση σου θα περίμενα να μαζέψω λίγα παραπάνω λεφτά και να πάρω κάτι από μια αξιοπρεπή εταιρεία Αυτά δεν είναι κινέζικα, αλλά κινεζιές..... 1
kostpap Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Έχω αγοράσει πριν από περίπου 3 χρόνια από το banggood.com το pipo max m1 το οποίο δουλεύει μέχρι και σήμερα, και πρόσφατα αγόρασα πάλι από το ίδιο site το pipo w3 windows tablet το οποίο και ήρθε πολύ γρήγορα και προς το παρόν δεν έχω βρει κάποιο πρόβλημα.
PhoneKiller Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Κάτω απο 80Ευρώ για παράδειγμα που μπορείς να βρεις καλύτερο Value for money tablet σε Ελλάδα? Επίσης το Banggood έχει αποθήκη και σε Ευρώπη. 8''Dual Boot 3G HDMI IPS RAM/ROM 2GB/32GB
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα