nikolaos p. Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα! Η γυναίκα μου έχει ένα iPhone 4 το οποίο είχε ρυθμισμένο όλες τις φωτογραφίες που βγάζει να τις "πετάει" κατευθείαν στο facebook. Mου είχε ζητήσει να "πειράξω" τις ρυθμίσεις, ωστε οι φωτογραφίες να είναι private, αλλά τελικά εγώ μην ξέροντας, το μόνο που κατάφερα ήταν να απενεργοποιήσω το αυτόματο ανέβασμα ή ίσως πάλι να μην φταίω εγώ, αλλά αυτό να έγινε ύστερα από κάποια αναβάθμιση λογισμικού. Το θέμα είναι οτι μία μέρα, διαπίστωσε την αλλαγή και μου ζήτησε να επαναφέρω το αυτόματο ανέβασμα, κάτι που δεν μπόρεσα να κάνω, όσο και να έψαξα στο google για βοήθεια. Πάντα κάτι δεν ήταν όπως το παρουσίαζαν στα tutorials. Eνώ σε θέματα windows μπορώ να αντιμετωπίσω οποιοδήποτε πρόβλημα, οι συσκευές της apple μου φαίνονται σαν γρίφος που δεν μπορεί να λυθεί (εντάξει είμαι της παλιάς σχολής, είμαι και κάποιας ηλικίας άνω των 50! ) Το ερώτημά μου είναι τι ρυθμίσεις πρέπει να γίνουν ώστε με το που τραβάει την φωτογραφία, αυτή να "πετιέται" απευθείας στο facebook ή στο flickr αν είναι ευκολότερο, υπάρχει και εκεί λογαριασμός. Πρέπει να γίνουν ρυθμίσεις μόνο στη συσκευή του iPhone ή και ρυθμίσεις μέσω pc στο λογαριασμό της συζύγου μου στο facebook? Eυχαριστώ εκ των προτέρων. Νίκος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα