Chocobo Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα στο φορουμ.Αυτές τις μέρε εντελώς τυχαία και χωρίς να με προβληματίζει και πολύ είδα στο CPU-Z τους χρόνους του επεξεργαστή και λεω να ρίξω μια ματιά και στις μνήμες.Βλέπω πως στο CL γράφει 11..Θυμάμαι πως όταν τις είχα πάρει είχα δώσει σημασία στο CL8 που έγραφε το site και δεν τις τσέκαρα άμεσα να το βεβαιώσω..Επειδή σκάλωσα είπα να βρω την την απόδειξη αγοράς και όντως στην απόδειξη που έχουν τον κωδικό είναι G.Skill F3-12800CL8D-8GBXM και στο site της G.Skill τις βγάζει με CL8 8-8-8-24...Δεν ξέρω τώρα αν εγώ διαβάζω λάθος τουσ χρονους γιαυτό και θα επισυνάψω και εικόνα.Τις μνήμες τις πήρα απο το STOCK HOUSE του Eshop.Τρίτη θα πάω και απο το μαγαζί να δω τι γίνετε.όχι ότι κάνει κάποια τομερή διαφορά αλλά γιατί να μην είναι έτσι όπως λένε.Εαν σε κάποιον έχει τύχει κάτι παρόμοιο θα ήθελα να μάθω τι έγινε στο μαγαζί.? του έκαναν αλλαγή με ίδιες ή απλά του είπα ε klein λάθοι γίνονται..? Με κάθε επιφύλαξη ότι ίσως εγώ δεν διαβάζω καλά το cpu-z αν και αμφιβάλω μιας και είναι αρκετά ξεκάθαρο..Ευχαριστώ
Sheogorath Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Λογικά θέλει ΧΜΡ και παραπάνω Βολτ για τα 8-8-8-24. Π.χ στα 1.5 11-11-11-28 και 1.65 8-8-8-24! (Aν και στο newegg τις βγάζει με 1.5 στα 8-8-8-24) Για να ήταν στοκ house μην είχαν κανα θέμα?
Chocobo Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Λογικά θέλει ΧΜΡ και παραπάνω Βολτ για τα 8-8-8-24. Π.χ στα 1.5 11-11-11-28 και 1.65 8-8-8-24! (Aν και στο newegg τις βγάζει με 1.5 στα 8-8-8-24) Για να ήταν στοκ house μην είχαν κανα θέμα? Δεν ξέρω αν είναι οκ να πειράξω το ρευμα,και μιας και δεν έχω ξανακάνει κάτι τέτοιο με μνήμες λέω να μην το δοκιμάσω.Αλλά η λογική λέει πως όταν σου γράφει 8CL τότε θα έπρεπε να τα πιάνει έτσι όπως την αγοράζεις χωρίς να πειράζεις ρευματα.Θα τσεκάρω να δς bios για το xmp. Δεν ξέρω αν είναι οκ να πειράξω το ρευμα,και μιας και δεν έχω ξανακάνει κάτι τέτοιο με μνήμες λέω να μην το δοκιμάσω.Αλλά η λογική λέει πως όταν σου γράφει 8CL τότε θα έπρεπε να τα πιάνει έτσι όπως την αγοράζεις χωρίς να πειράζεις ρευματα.Θα τσεκάρω να δς bios για το xmp. Μόλις το έκανα και όντως είχα disable to xmp profile,όλα οκ τώρα πάει στο 8.Ευχαριστώ Sheogorath 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα