therock Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Ποσες μερες προυποθετει η περιοδος αυτη και πως μπορω να το αποδειξω. Παρελαβα το προηγουμενο Σαββατο εναν Ελλατωματικο αποροφητηρα. Απλα τον ανοιξα οταν μου ηρθε για να δω οτι ειναι μεσα και περιμενα τον ηλεκτρολογο να ρθει να τον εγκαταστησει. Ο ιδιος διαπιστωσε μια βδομαδα αργοτερα οτι εχει ζημια καθως ειχε φθορες στα πλαστικα του μεσα αφου αφαιρεσε τα φιλτρα αλουμινιου. Επικοινωνω με την εταιρια που το αγορασα και με εβαλε να τους στειλω φωτογραφιες απο το προιον και την συσκευασια και πανε να το χρεωσουν στο Κουριερ επειδη δηθεν εχει μια τσακιση στην ακρη η κουτα οτι τους επεσε αυτωνων. Επιπροσθετως η κουριερ αναφερει πως το περιστατικο πρεπει να δηλωθει μεσα σε 24 ωρες αλλιως θεωρουν οτι το κανες εσυ. Μου μυριζει κλασσικη περιπτωση ριχνει ο ενας το μπαλακι στον αλλο. Ποσες μερες εχω περιθωριο μη περασει η προθεσμια και μου πουν μετα πως δεν αναλαμβανει κανειςτους τη ζημια. Εδω η ευρωπαικη οδηγια λεει 14 μερες αλλα προφανως αμα δε σαρεσει το προιον, δε ξερω αν εννοει και για ελλατωματικο. Συνηθως σε μαγαζια 7 μερες το δινουν το DOA.
magdalhnh Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Το DOA το δίνει ή το κατάστημα ή ο κατασκευαστής, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι υποχρεωμένα όλα τα καταστήματα να δίνουν DOA, αλλά ούτε όλοι οι κατασκευαστές. Οποιος θέλει δηλαδή δίνει και για όσες μέρες θέλει. Ψαξ' το με τον Site: συνήγορο του καταναλωτή .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα