Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε θα βγάλουμε άκρη όπως το πάτε...

Δωσε το twitter να αναλύσουν οι ειδικοι την περίπτωση και να βγαλουμε μαζι μια ακρη. 

• Like 1
  • Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Εμείς τι να κάνουμε τώρα;

Είπες οτι τις μίλησες και δεν ακούει δεν παραδέχεται τίποτα, ρώτησες αν πρέπει να μιλήσεις στους γονείς της. Εγώ δεν θα σου πω αν θα πρέπει να τους μιλήσεις, αν το κρίνεις σκόπιμο και νοιάζεσαι για την κοπέλα κάντο. Στην θέση σου δεν θα έκανα τίποτα πάντως εκτός αν ήταν καμιά πολύ κολλητή φίλη. Άσε τον καθέναν να φάει τα μούτρα του και να πάρει το μάθημά του μετά.

Μαζί μεγαλώσαμε. Υπάρχει μεγάλη οικειότητα με τους γονείς της και γιαυτό μου πέρασε από το μυαλό να τους μιλήσω.
Δημοσ.

Μαζί μεγαλώσαμε. Υπάρχει μεγάλη οικειότητα με τους γονείς της και γιαυτό μου πέρασε από το μυαλό να τους μιλήσω.

Τι ηλικία έχει;

Δημοσ.

Τι σημασία έχει ; Ενήλικη, αυτό σου κάνει ;

Eφοσον ειναι ενηλικη, το κοβεις..... δεν ειναι κανα παιδακι που χρειαζεται ''μπαμπουλα''......

καποια στιγμη θα το καταλαβει μονη της......

• Like 1
Δημοσ.

Αν δεν σε παρεξηγήσουν μίλησέ τους, αλλά να ξέρεις αν είναι άσχετοι με το θέμα τεχνολογία και υπολογιστές, άστο καλύτερα. Γιατί τότε το μόνο που μπορεί να κάνουν είναι να πιάσουν την κόρη τους να τις πούνε ορθά και κοφτά είτε το κόβεις ή αλλιώς θα γίνει το τάδε και αυτή να νευριάσει μετά ή ακόμα μπορεί να μάθει οτι εσύ βρισκόσουν πίσω από αυτό και να δυσαρεστηθεί.

Δημοσ.

Αν δεν σε παρεξηγήσουν μίλησέ τους, αλλά να ξέρεις αν είναι άσχετοι με το θέμα τεχνολογία και υπολογιστές, άστο καλύτερα. Γιατί τότε το μόνο που μπορεί να κάνουν είναι να πιάσουν την κόρη τους να τις πούνε ορθά και κοφτά είτε το κόβεις ή αλλιώς θα γίνει το τάδε και αυτή να νευριάσει μετά ή ακόμα μπορεί να μάθει οτι εσύ βρισκόσουν πίσω από αυτό και να δυσαρεστηθεί.

Θα δοκιμάσω να κάνω άλλη μια κουβέντα μαζί της, θα δω πως θα πάει και αν δεν έχω άλλη εναλλακτική θα της πω ότι θα μιλήσω στους γονείς της.

Eφοσον ειναι ενηλικη, το κοβεις..... δεν ειναι κανα παιδακι που χρειαζεται ''μπαμπουλα''......

καποια στιγμη θα το καταλαβει μονη της......

Κοιτά έχεις δίκιο, αλλά βάλε τον εαυτό σου στη θέση μου και στη θέση της κοπέλας κάποιον κοντινό σου άνθρωπο. Μόνο και μόνο από την σχέση μεταξύ σας δεν θα σε ένοιαζε; Απλά αν ο άλλος δεν καταλαβαίνει ότι κάτι πάει στραβά, πρέπει κάποιος να τον ξυπνήσει
Δημοσ.

έχει παραμελήσει την κανονική σεξουαλική της ζωή γενικά.

Εδώ είναι όλο το ζουμί, δεν χρειαζόταν να πεις τίποτε άλλο.

Δώσε τουίτα

• Like 3
Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω μια φίλη η οποία έχει ένα profile στο Twitter. Είναι σχετικά "famous" με την έννοια ότι έχει 4000 followers και έχει γνωρίσει πολύ κόσμο εκεί, όχι απαραίτητα καλό. Έχει παραμελήσει αρκετά την ζωή της με τους κανονικούς φίλους και αφοσιώνεται πολύ στους εικονικούς, tweetάρει κάθε τρεις και λίγο και διαβάζει tweets όλη μέρα. Το χιούμορ που θεωρείται καλό στο Twitter είναι μαύρο και ψυχρό εκτός λίγων μετρημένων tweets αλλά αυτή το βρίσκει υπέροχο. Νομίζω ότι έχει αναπτύξει σχέση με κάποιον από μακριά και έχει παραμελήσει την κανονική σεξουαλική της ζωή γενικά. Βλέπω έναν εθισμό, μια κατάσταση αδιέξοδο και δεν ξέρω τι να κάνω να την βοηθήσω.. Η ίδια δεν παραδέχεται πως έχει εθιστεί και αυτό το κάνει πιο δύσκολο γιατί αν δεν το αναγνωρίσει δεν μπορούμε εμείς να κάνουμε κάτι για να λύσουμε το ανύπαρκτο για αυτή πρόβλημα. Έχει κανείς αντίστοιχη εμπειρία; Τι μπορώ να κάνω για να βοηθήσω;Σκεφτόμουν να μιλήσω στους γονείς της

οκ, θα προσπαθησω να σ απαντησω σοβαρα... Προφανως αφου εισαι φιλος της θα εχεις απογοητευτει με τη συμπεριφορα της επειδη και εσενα σε εχει παραμελησει, αυτο καταλαβαινω απ'αυτα που γραφεις. Να φανταστω οτι η ηλικια της ειναι μεταξυ 20-25; Το υποθετω επειδη λες οτι ειναι ενηλικη αλλα και οτι θες να μιλησεις στους γονεις της, οποτε οι γονεις της θα εχουν ακομη καποια επιρροη επανω της, γι'αυτο λεω 20 με 25. Κοιταξε, νομιζω οτι εχει ψωνιστει, δηλαδη επειδη οπως λες εχει 4000 followers, θα θεωρει τον εαυτο της δημοφιλη και θα νομιζει οτι ολοι αυτοι οι 4000 θα νοιαζονται για το τι θα γραψει. Ειναι δυσκολο καπως να την τραβηξεις απ'το twitter, γιατι ειναι social media και ως γνωστον καποιοι ανθρωποι κολλανε εκει, ξερω καποιους που ειναι κολλημενοι στο facebook για παραδειγμα. Δεν νομιζω πως χρειαζεται να μιλησεις στους γονεις της, να το κανεις μονο αν αυτο γιγαντωθει κι αλλο, δεν νομιζω πως τωρα χρειαζεται. Καλο θα ηταν να της πεις σε ηρεμο και φυσικο τονο, οτι εχετε χαθει καπως, δεν μιλατε πολυ οπως παλια εξ αιτιας του twitter, θα μπορουσες να της προτεινεις να αφιερωνει καποια μερα το μηνα ξερω γω για να βγαινετε εσεις οι δυο η' αν ειστε μεγαλη παρεα ολοι μαζι. Βεβαια δεν μπορω να καταλαβω πως γνωριζεις πραγματα για τη σεξουαλικη της ζωη. Τα ειχατε καποτε; Γιατι οταν λες οτι εχει παραμελησει τη σεξουαλικη ζωη της, σημαινει πως ξερεις οτι παλια ειχε ενεργη σεξουαλικη ζωη. Καλα, δεν με ενδιαφερει, απλα το επισημαινω. αυτα.

Δημοσ.

Προφανως αφου εισαι φιλος της θα εχεις απογοητευτει με τη συμπεριφορα της επειδη και εσενα σε εχει παραμελησει, αυτο καταλαβαινω απ'αυτα που γραφεις. Να φανταστω οτι η ηλικια της ειναι μεταξυ 20-25; Το υποθετω επειδη λες οτι ειναι ενηλικη αλλα και οτι θες να μιλησεις στους γονεις της, οποτε οι γονεις της θα εχουν ακομη καποια επιρροη επανω της, γι'αυτο λεω 20 με 25. Κοιταξε, νομιζω οτι εχει ψωνιστει, δηλαδη επειδη οπως λες εχει 4000 followers, θα θεωρει τον εαυτο της δημοφιλη και θα νομιζει οτι ολοι αυτοι οι 4000 θα νοιαζονται για το τι θα γραψει.[...]Καλο θα ηταν να της πεις σε ηρεμο και φυσικο τονο, οτι εχετε χαθει καπως, δεν μιλατε πολυ οπως παλια εξ αιτιας του twitter, θα μπορουσες να της προτεινεις να αφιερωνει καποια μερα το μηνα ξερω γω για να βγαινετε εσεις οι δυο η' αν ειστε μεγαλη παρεα ολοι μαζι. Βεβαια δεν μπορω να καταλαβω πως γνωριζεις πραγματα για τη σεξουαλικη της ζωη. Τα ειχατε καποτε; Γιατι οταν λες οτι εχει παραμελησει τη σεξουαλικη ζωη της, σημαινει πως ξερεις οτι παλια ειχε ενεργη σεξουαλικη ζωη. Καλα, δεν με ενδιαφερει, απλα το επισημαινω. αυτα.

Ναι η αληθεια ειναι οτι ειμαστε πολυ κοντα και μου την δινει να βγαινουμε για καφε και να λιωνει στο twitter. Θα της το πω με τον τροπο μου αυτο που λες. Επειδη μεγαλωσαμε μαζι ειμαστε σαν αδερφια, ξερω πραγματα για αυτη που δεν ξερει κανενας αλλος οπως και αυτη για εμενα. Απλα ξερεις οπως βγαινουμε και εγω ειμαι με την δικια μου την βλεπω μελαγχολικη, και οταν η κοπελα μου προσπαθει να την κανει να παει παρακατω με ατομα που της την "πευτουν" και οντως της αρεσουν εξωτερικα, τελικα κατι βρισκει και δεν. Μου εχει πει οτι μιλαει με ενα ατομο απο Αθηνα και οτι βρεθηκαν κιολας, αλλα εμεις ειμαστε εκτος Αθηνας και οπως ολοι ξερουμε, μια σχεση απο αποσταση δεν ειναι σχεση, ειναι σα να τα εχεις με ενα φαντασμα. Ειναι και εμφανησιμη και εχει και καλο χαρακτηρα και χιουμορ και απ'ολα, δεν ξερω τι φταιει. Παντως οτι την εχει ψωνισει το πιστευω και εγω.

Εμενα το nickname με επεισε, φαινεται πολυ legit.

Ηθελα να κανω μια ερωτηση για σχολες προγραμματισμου οταν γραφτηκα, δεν ειχα φαντασια μετα απο 80 ασκησεις στα ολοκληρωματα, δεν ηθελε και πολυ. :lol:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...