Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στην ομαδα θελω να ενεργοποισω και τις σημειωσεις στο i cloud μου και μου βγαζει αυτο ξερει κανεις τι παιζει;;;

post-299589-0-78118900-1427146778_thumb.jpg

post-299589-0-78118900-1427146778_thumb.jpg

Δημοσ.

Καλησπερα στην ομαδα θελω να ενεργοποισω και τις σημειωσεις στο i cloud μου και μου βγαζει αυτο ξερει κανεις τι παιζει;;;

Θα φτιάξει ένα άλλο e-mail της μορφής @icloud.com ώστε να συγχρονιζει τις σημειώσεις σου. Λογικά θα εχει ίδιο όνομα,με αυτό που έχεις τωρα μονο που θα έχει την παραπάνω κατάληξη. Δηλαδή εκτός απο πχ. τάδε@gmail.com θα έχεις και το ταδε@icloud.com

Δημοσ.

ευχαριστω πολυ! αλλα γιατι ωμος το κανει αυτο!;;;

Δηλαδη δεν υπαρχει αλλος τροπος;;; χωρις να φτιαξω αλλο;;;

Δημοσ.

ευχαριστω πολυ! αλλα γιατι ωμος το κανει αυτο!;;;Δηλαδη δεν υπαρχει αλλος τροπος;;; χωρις να φτιαξω αλλο;;;

Γίνεται αν πας στις ρυθμίσεις και επιλέξεις Σημειώσεις και ορίσεις ως προεπιλεγμένο λογαριασμό κάποιον που να τις υποστηρίζει.

ΥΓ. Νομίζω δεν υποστηρίζουν όλα τα email σημειώσεις.

Δημοσ.

το εχω κανει προεπιλογη λου/σμου που λεει..και πατας και σου λεει Στο i phone μου και εχω βαλει τικ..τι αλλο μπορω να κανω???

Δημοσ.

το εχω κανει προεπιλογη λου/σμου που λεει..και πατας και σου λεει Στο i phone μου και εχω βαλει τικ..τι αλλο μπορω να κανω???

μάλλον δεν υποστηριζει σημειωσεις. Αν είναι τόσο δυσκολο να έχεις  και αλλο ενα email δεν ξέρω τι άλλο μπορείς να κάνεις....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...