_chris_ Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 έχω το Wireless Desktop 800. εκτός των άλλων έχει και κάποια πλήκτρα λειτουργιών σε συνδιασμπό με το πλήκτρο Fn (F5, F6, F7, F8). ορίστε και μια φωτογραφία να καταλάβετε τι εννοώ. η ερώτηση μου: αυτά τα πλήκτρα τι κάνουν; και πως ενεργοποιούνται;
rafinos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Βλέπεις αυτό το Fn πατώντας το αν πατήσεις ταυτόχρονα κάποιο από τα F... και ποιο συγκεκριμένα το F8 ας πούμε τότε μάλλον θα γίνει κάτι με την φωτεινότητα της οθόνης σου. Θεωρώ ότι αυτή την επιλογή την έβαλε η MS στο πληκτρολόγιο κυρίως για laptops θα έλεγα.
_chris_ Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 το θέμα είναι ότι δε γίνεται τίποτα όποιο και να πατήσω. έχω εγκαταστήσει και το microsoft mouse and keyboard center πως διάολο θα δουλέψουν αυτά τα πλήκτρα; οι άλλες συντομεύσεις που έχει, για calc, ήχο... δουλεύουν χωρίς να κάνω κάτι. μονό οι συνδιασμοί με το Fn δε κάνουν κάτι
rafinos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Το έχεις συνδεδεμένο με laptop ή με desktop. Γιατί δεν είμαι σίγουρος ότι δουλεύουν σε σταθερό.
_chris_ Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Εννοείται ότι έχω σε σταθερό. Θα είναι πολύ ποντιακό αν ισχύει αυτό που λες. Να δοκιμάσω σε φορητό να μου φύγει η περιέργεια.
rafinos Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 ποντιακό ξεποντιακό... λίγο δύσκολα το keyboard του desktop να μπορεί να ελαχιστοποιεί το brightness του μόνιτορ ας πούμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα