Tigris7 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Παιδια καλησπερα,εχω εναν φιλο,του οποιου ενας πωλητης απο αγγελια απο το εξωτερικο,του εστειλε ενα iphone 5s σφραγισμενο το οποιο το ανταλλαξε με μια καρτα γραφικων για υπολογιστη.. Ολα εγιναν μια χαρα,με την μονη διαφορα,οτι η καρτα γραφικων ειχε 2gb ram αντι για 3gb ram οπου και ο φιλος μου το ειχε αναφερει.. Τωρα,εκεινος ο οποιος εστειλε το iphone,λεει στον φιλο μου να του γυρισει πισω το κινητο και εκεινος την καρτα γραφικων γιατι αλλιως θα δηλωσει το iphone ως κλεμμενο (αποδειξη την εχει εκεινος ο οποιος ειχε αγορασει το κινητο,δεν την εδωσε την αποδειξη στον φιλο μου) Μπορειτε να μου πειτε αν υπαρχει τροπος καποιος να ελεγξει αν το iphone το εχει ενεργοποιησει καποιος? (αν δηλαδη εχει βγει απο το κουτι και εχει ενεργοποιηθει με καρτα sim) και επισης,αν τελικα δηλωθει ως κλεμμενο,μπορει να γινει κατι? Δηλαδη μπορει να κλειδωθει το iphone και να μην μπορει να χρησιμοποιηθει? (να πω,οτι το κινητο ηταν σφραγισμενο οποτε δεν εχει κλειδωθει με icloud ή με την εφαρμογη για κλειδωμα της συσκευης εξαποστασεως). Ή Απλα αν δηλωθει ως κλεμμενο,δεν θα μπορει ο φιλος μου αν σε περιπτωση παθει κατι να το παει στο service?
polteris Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Ας βάλει εδώ το serial number να δει τι του δείχνει https://selfsolve.apple.com/agreementWarrantyDynamic.do
Tigris7 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Ας βάλει εδώ το serial number να δει τι του δείχνει https://selfsolve.apple.com/agreementWarrantyDynamic.do Αν δηλωθει ως κλεμμενο,απλα το μονο που θα γινει ειναι οτι σε περιπτωση που χρειαστει service καποια στιγμη δεν θα μπορει να το παει?
paylidis Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 δε παιζει να τα βρουνε αλλιώς; μηπως απλα μετανιωσε απο την ανταλλαγη; δε νομιζω παντως οτι θα σταματησει να δουλευει απλα δε ξερω τι θα παιξει απο πλευρας σερβις (όπως και να εχει χωρις αποδειξη θα ηταν 1 ετος)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα