thanasiskant Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Θελω να αγορασω απο αμαζον και μονο στο .com βρηκα σε λογικη τιμη αυτο που ηθελα. το θεμα ειναι οτι θα πληρωσω τελωνειο? επισης η αγορα γινεται καθαρα με το αμαζον και οχι με τριτο προσωπο που φιλοξενει το αμαζον. θα εχω καποιο επιπλεον χρεωση? τι πρεπει να προσεξω? (στην εικονα φαινεται το Import fees και το shipping που ειναι ξεχωριστα. )
SPANK Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Λογικά ναί θα έχει τελωνείο απο την στιγμή που αγοράζεις απο αμερική η γενικότερα εκτος ευρωπαικής ένωσης , πρέπει να δείς αν συμφέρει να πάρεις απο που θέλεις απο εκεί σε σχέση με το αν υπάρχει ελλάδα ή σε καποιο αλλο ευρωπαικό κατάσταστημα γιατι μπορεί αυτο που θα πάρεις αν εχει πχ 50 euro να πληρώσεις αλλα τόσα τελωνείο , ρίξε και μια ματιά στο ebay
thanasiskant Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 το θεμα ειναι οτι ρε γμτ δεν υπαρχει στο εβαυ και απο αλλα σιτε το εχουν πολυ πιο ακριβο...
SPANK Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Πρέπει τοτε να βάλεις κατώ τα μεταφορικά και την περίπτωση να πληρώσεις τελωνείο και να αποφασίσεις αν αξίζει
makfil Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 @thanasiskant Στη μικρογραφία που ανάρτησες περιλαμβάνεται και ποσό 26,93€ για import fees, δηλαδή έξοδα εκτελωνισμού, που αντιστοιχούν στον ΦΠΑ 23%. Επομένως, δεν θα πληρώσεις και άλλο ποσό πέρα από το συνολικό που υπολογίστηκε. Επιπλέον, προσωπικά, επιλέγω να κάνω τις συναλλαγές μου σε συνάλλαγμα στο τοπικό νόμισμα και η μετατροπή σε ευρώ να γίνεται μέσω της τράπεζας, με βάση την ισοτιμία του οργανισμού (Visa/MasterCard) που έχει εκδώσει την κάρτα και είναι καλλίτερη από εκείνη της αλυσίδας.
thanasiskant Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 φιλε εισαι σιγουρος? γτ αν ειναι να πληρωσω αλλα τοσα για να το παρω στα χερια μου καηκα
makfil Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Αν έχεις οποιεσδήποτε αμφιβολίες, μπορείς να διαβάσεις το τελευταίο κεφάλαιο του επικαιροποιημένου οδηγού της υπογραφής μου, στο οποίο αναγράφονται τα τέλη εκτελωνισμού για τις εισαγωγές από τρίτες χώρες. Με δυο λόγια, για αγορές αξίας CIF (κόστος+μεταφορικά) από 22 έως 150 ευρώ, πληρώνουμε ΦΠΑ και το αντικείμενο που σκοπεύεις να αγοράσεις περιλαμβάνεται σ' αυτή την κατηγορία. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα