Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επεσε εδω μεσα το ματι μου για εναν καντουνη στη θεσσαλονικη και αναρωτιεμαι ειναι καλος ?

επισης απο θεμα οικονομικο τι να περιμενω 50ρι η κατοσταρι?

Δημοσ.

100 ευρώ για γιατρό.... πάρτε τουλάχιστον μια απόδειξη ρε παιδιά.. μην τους τα δίνετε έτσι! Που να τα φάνε στα φάρμακα οι βρωμόγιατροι..

Δημοσ.

100 ευρώ για γιατρό.... πάρτε τουλάχιστον μια απόδειξη ρε παιδιά.. μην τους τα δίνετε έτσι! Που να τα φάνε στα φάρμακα οι βρωμόγιατροι..

Απαπα τον ατιμο,μονοπωλιο ειναι στο χωριο της Θεσσαλονικης.

• Like 2
Δημοσ.

Απαπα τον ατιμο,μονοπωλιο ειναι στο χωριο της Θεσσαλονικης.

Πολλά λεφτά για Γιατρό.. και ναι με ενοχλεί όταν τα παίρνουν χωρίς απόδειξη. Αναφέρομαι στην εξυπνάδα που είπε ο άλλος αν μου τα πήραν από τη τσέπη...

Δημοσ.

Ελεύθερη αγορά λέγεται. Ιδιωτικό ιατρείο. Όσα γουστάρει θα βάλει επίσκεψη.

Αναφέρομαι στην εξυπνάδα "να τα φάνε στα φάρμακα οι βρωμογιατροι".

Για την απόδειξη συμφωνώ.

• Like 3
Δημοσ.

100 ευρώ τα θεωρώ προσωπικά υπερβολή κι εγώ. Ίσως πρέπει να αξιολογούν και την οικονομική κατάσταση του ασθενή. Ξέρω γιατρό που δε χρεώνει τίποτα και όχι απλά αυτό, αλλά τους τα επιστρέφει κιόλας αν είναι άνεργοι για παράδειγμα. Και δεν είναι ιατρός δημοσίου, αλλά είναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ <3 

Δημοσ.

Ελεύθερη αγορά λέγεται. Ιδιωτικό ιατρείο. Όσα γουστάρει θα βάλει επίσκεψη.

Αναφέρομαι στην εξυπνάδα "να τα φάνε στα φάρμακα οι βρωμογιατροι".

Για την απόδειξη συμφωνώ.

Ε ναι ελεύθερη αγορά, καπιταλισμός..  στα φάρμακα να τα φάνε, τρεις φορές!

Γιατί στα δημόσια το ραντεβού θα είναι τον επόμενο χρόνο.. όταν θα έχουμε ψοφήσει. δώσε 100 να ζήσεις.. 200, 300! Αν αυτό είναι δίκαιο.. πάσο.

100 ευρώ τα θεωρώ προσωπικά υπερβολή κι εγώ. Ίσως πρέπει να αξιολογούν και την οικονομική κατάσταση του ασθενή. Ξέρω γιατρό που δε χρεώνει τίποτα και όχι απλά αυτό, αλλά τους τα επιστρέφει κιόλας αν είναι άνεργοι για παράδειγμα. Και δεν είναι ιατρός δημοσίου, αλλά είναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ <3 

Λοιπόν ξέρω και εγώ τέτοιο γιατρό.. και συμφωνώ μαζί σου. Υπάρχουν και άνθρωποι που καταλαβαίνουν τον συμπολίτη τους.

• Like 1
Δημοσ.

Ε ναι ελεύθερη αγορά, καπιταλισμός..  στα φάρμακα να τα φάνε, τρεις φορές!

Γιατί στα δημόσια το ραντεβού θα είναι τον επόμενο χρόνο.. όταν θα έχουμε ψοφήσει. δώσε 100 να ζήσεις.. 200, 300! Αν αυτό είναι δίκαιο.. πάσο.

Εγινε φιλε μου. Να εισαι καλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...