Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Γειά σε όλους! Χθες λοιπόν ενώ έκανα κάποιες ασκήσεις, χτύπησα λίγο το χέρι μου όχι πολύ, και μου έχει κάπως πρηστεί στο πίσω σημείο του χεριού, όχι στην παλάμη, στο πίσω μέρος, κάτω κάτω από το δείκτη, είναι το αριστερό χέρι. Δεν έχει πρηστεί βέβαια πολύ και δεν με πονάει, αλλά επειδή εντάξει δν φαίνεται και ωραίο, ξέρουμε πώς το φροντίζω ώστε να φύγει το πρήξιμο; Το είδα σήμερα ότι είναι πρησμένο, να του βάλω πάγο;; Θα κάνει τπτ;

Επισκέπτης
Δημοσ.

πώς το χτύπησες φίλε ακριβώς ;

στο kickboxing ρε συ, καναμε χθες κλωτσιες, και οπως κραταγα την ασπιδα έριχνε ο άλλος κάτι δυνατές κλωτσιές, κι έτσι χτυπησα εκεί.

Προλαβαίνεις τέτοια ώρα νομίζω να πάρεις τηλεφωνο έναν ορθοπεδικό να σου πει.Πιο σίγουρη απάντηση θα λάβεις πιστέυω.

ναι αλλα δν εχω καποιο τηλέφωνο ορθοπεδικού...

Δημοσ.

Βάλε στο google ορθοπεδικοί αθήνα και θα σου βγάλει τηλέφωνα.Πάρε έναν κι αν δε το σηκώνει πάρε άλλον κι ουτε καθεξης.Προτίμησε στα κινητά τους να πάρεις.

Δημοσ.

Θα το θεραπεύσεις μόνος σου;

Πήγαινε σε ιατρό άμεσα να το δει και να σου δώσει 1-2 συμβουλές ακόμη και αν είναι μια απλή κάκωση.

Δημοσ.

<p>Γειά σε όλους! Χθες λοιπόν ενώ έκανα κάποιες ασκήσεις, χτύπησα λίγο το χέρι μου όχι πολύ, και μου έχει κάπως πρηστεί στο πίσω σημείο του χεριού, όχι στην παλάμη, στο πίσω μέρος, κάτω κάτω από το δείκτη, είναι το αριστερό χέρι. Δεν έχει πρηστεί βέβαια πολύ και δεν με πονάει, αλλά επειδή εντάξει δν φαίνεται και ωραίο, ξέρουμε πώς το φροντίζω ώστε να φύγει το πρήξιμο; Το είδα σήμερα ότι είναι πρησμένο, να του βάλω πάγο;; Θα κάνει τπτ;</p>

Θες ν λέγεσαι κ αθλητής... Ενώ δεν ξέρεις τα βασικά για το πιο απλό χτύπημα.

Δημοσ.

Τελικα πηγες σε γιατρο να στο δει?

Η θα δουμε σε λιγο καιρο να ανοιγεις τοπικ με τιτλο 'επαθε γαγγραινα το χερι μου, τι να κανω' ?

:P

Sent from my iPad Air using Insomnia

• Like 1
Δημοσ.

άμα δεν έχει πρηστεί πολύ και άμα δεν σε πολυπονάει, βάλε λίγο πάγο ναούμ, θα βοηθήσει. Επειδή το σημείο είναι δύσκολο για ψυχρό επίθεμα, μπορείς είτε να κάνεις ολίγη παγομάλαξη (χουχου), δηλαδή να πιάσεις ένα παγάκι με μια χαρτοπετσέτα και να τρίβεις το σημείο με αυτό μέχρι να λιώσει (χουχουχου), είτε να γεμίσεις ένα μπολ-λεκανάκι-κατιτίς τελοσπάντων με πάγο, να συμπηλώσεις νερό, και να βάλεις το χέρι μέσα για 8-10 λεπτά μάξιμουμ. Όλο αυτό μπορείς να το κάνεις αρκετές φορές την μέρα, ως και κάθε 2-3 ώρες. Ορθοπαιδικό μην κάνεις τον κόπο να πάρεις τηλέφωνο, σιγά μην σου πει τηλεφωνικώς τι να κάνεις.

Πάντως βλέπω ότι πολύς κόσμος τρέχει στον γιατρό ακόμα κι αν στραμπουλήξει την βλεφαρίδα του ξερωγώ, και αυτό με γεμίζει χαρά κι ελπίδα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...