Μπαν Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Μην γραφετε οτι να'ναι ρε γαμωτο. γιατι δόκτωρ τα είπα λάθος ;
TriLoBiTe Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 τι μπορώ να κλάνω? Φίλε μου αυτό μόνο εσύ το ξέρεις. 2
4saken Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Ξέρει κανείς γιατί το παθαίνω και τι μπορώ να κλάνω? Δοκιμασες μεντες η μπαμιες? 3
Μπαν Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δοκιμασες μεντες η μπαμιες? ΑΧΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΑΧΧΑΧΑ 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 δηλαδή ειναι η ιδέα μου ? αφου με πονάνε κ δεν ακούω για 1-2 δευτερόλεπτα Δεν αναφέρομαι στο συγκεκριμένο "πρόβλημα" που περιγράφεις αλλά στο γεγονός πως γενικότερα κατά καιρούς έχεις ΠΟΛΛΕΣ απορίες και προβληματισμούς! 1
Μπαν Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 wtf πως το έκανες ρε τρελέ εγραψα πολλά αχαχαχαχα 2
nicoc89 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δεν αναφέρομαι στο συγκεκριμένο "πρόβλημα" που περιγράφεις αλλά στο γεγονός πως γενικότερα κατά καιρούς έχεις ΠΟΛΛΕΣ απορίες και προβληματισμούς! ααα , ειναι για να αδειάζω το κεφάλι μου , αν παραμείνει απορία θα το σκέφτομαι και θα το σκέφτομαι και θα με τρώει ! πάντως αυτό με ανησύχησε γιατι ο άλλος λέει οτι χαλάνε τα τρυχίδια του αφτιού κ ο doctor είπε οτι γράφει οτι νάνε αλλα δεν είπαν τλκ τι ισχύει . η αλήθεια ειναι οτι ακούω πολλές ώρες με ακουστικά ψείρες κ ίσως το παράσεχα :S
Μπαν Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Χάκερ ο Μπαν. μεγάλος χάκερ άστα να πάνε διέλυσα ολόκληρο το σύστημα
Super Moderators billdanos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 ααα , ειναι για να αδειάζω το κεφάλι μου , αν παραμείνει απορία θα το σκέφτομαι και θα το σκέφτομαι και θα με τρώει ! πάντως αυτό με ανησύχησε γιατι ο άλλος λέει οτι χαλάνε τα τρυχίδια του αφτιού κ ο doctor είπε οτι γράφει οτι νάνε αλλα δεν είπαν τλκ τι ισχύει . η αλήθεια ειναι οτι ακούω πολλές ώρες με ακουστικά ψείρες κ ίσως το παράσεχα :S Υποχονδρισμός νομίζω λέγεται επιστημονικά αυτό! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα