Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μην γραφετε οτι να'ναι ρε γαμωτο.

γιατι δόκτωρ τα είπα λάθος ; 

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Δοκιμασες μεντες η μπαμιες?

ΑΧΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΑΧΧΑΧΑ

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

δηλαδή ειναι η ιδέα μου ? αφου με πονάνε κ δεν ακούω για 1-2 δευτερόλεπτα 

Δεν αναφέρομαι στο συγκεκριμένο "πρόβλημα" που περιγράφεις αλλά στο γεγονός πως γενικότερα κατά καιρούς έχεις ΠΟΛΛΕΣ απορίες και προβληματισμούς! :P

• Like 1
Δημοσ.

wtf

Untitled.jpg

πως το έκανες ρε τρελέ 

εγραψα πολλά αχαχαχαχα

• Like 2
Δημοσ.

Δεν αναφέρομαι στο συγκεκριμένο "πρόβλημα" που περιγράφεις αλλά στο γεγονός πως γενικότερα κατά καιρούς έχεις ΠΟΛΛΕΣ απορίες και προβληματισμούς! :P

ααα , ειναι για να αδειάζω το κεφάλι μου , αν παραμείνει απορία θα το σκέφτομαι και θα το σκέφτομαι και θα με τρώει !

πάντως αυτό με ανησύχησε γιατι ο άλλος λέει οτι χαλάνε τα τρυχίδια του αφτιού κ ο doctor είπε οτι γράφει οτι νάνε

αλλα δεν είπαν τλκ τι ισχύει . η αλήθεια ειναι οτι ακούω πολλές ώρες με ακουστικά ψείρες κ ίσως το παράσεχα :S

Δημοσ.

Χάκερ ο Μπαν.  :D

μεγάλος χάκερ άστα να πάνε 

διέλυσα ολόκληρο το σύστημα  

• Super Moderators
Δημοσ.

ααα , ειναι για να αδειάζω το κεφάλι μου , αν παραμείνει απορία θα το σκέφτομαι και θα το σκέφτομαι και θα με τρώει !

πάντως αυτό με ανησύχησε γιατι ο άλλος λέει οτι χαλάνε τα τρυχίδια του αφτιού κ ο doctor είπε οτι γράφει οτι νάνε

αλλα δεν είπαν τλκ τι ισχύει . η αλήθεια ειναι οτι ακούω πολλές ώρες με ακουστικά ψείρες κ ίσως το παράσεχα :S

Υποχονδρισμός νομίζω λέγεται επιστημονικά αυτό! :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...