Προς το περιεχόμενο

Kingston, Corssair i Samsung???

xaotic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Γενικά όσο χαμηλότερος είναι ο χρονισμός μιας μνήμης τόσο καλύτερος. Οι χρόνοι CAS, RAS & RAS-to-CAS precharge αναφέρονται στο πόσα ns χρείαζεται για να γίνουν κάποιες διαδικασίες της μνήμης. Αν θες αναλυτική εξήγηση μπορείς να βρεις σε αρκετά site ή ακόμα καλύτερο σε κάποιο βιβλίο Μικροηλεκτρονικής.

Δημοσ.
Kingston Value Ram θα έλεγα γιατί έχουν τον καλύτερο λόγο απόδοσης/τιμής.

ke apo pou mporoume na broume Kingston Value Ram?

poso peripou stixizon ta 256mb ddr?

Δημοσ.

'Eτσι είναι. Δεν είναι για AMD οι Geil...

Όσο για το άλλο που ρωτάς:

Γενικά όσο κατεβάζεις το CL τόσο το καλύτερο.

Δημοσ.

Το ξερω αυτο που λες..αλλα οταν δοκιμασα σε μητρικες με via kt333 που δεν ειχαν ρυθμιση για ρευμα πανω απο 2.7 αμα την ανεβαζες λιγο..δεν δουλευε σωστα

Δεν ξερω προσωπικα κανεναν με geil και athlon

Δημοσ.

Τι μονο για Ιντελ ρε παιδια, θα τρελλαθουμε εδωμεσα!!! Τελοσπαντων, οσο μικροτερο το CL τοσο το καλυτερο, αν και για να πουμε την αληθεια στην πραγματικοτητα δεν θα δεις διαφορα στην αποδοση παρα μονο στα benchmarks... Επισης θελει να προσεχουμε γιατι καποιες εταιριες εχουνε ηδη overclocked τις μνημες τους οποτε δεν μπορεις να κανεις παραπανω.. Εγω παντως για αξιοπιστια θα διαλεγα Crucial που αγοραζω χρονια τωρα και μπορεις να τις παρεις απο Αγγλια με 10 λιρες μεταφορικα, δηλαδη 5.000δρχ.. .Εγω πηρα 512ΜΒ PC3200 για 65 λιρες τελικη τιμη, δηλαδη 75 λιρες αν τις παρεις για να ερθουν Ελλαδα, αν σας συμφερει καντε το, ειναι εγγυηση αξιοπιστιας και απο αποδοση ειναι πολυ καλες για την τιμη τους...

Δημοσ.

Εγώ θα προσθέσω και τις Infineon, που για κάποιο απόκρυφο και ανεξήγητο λόγο δεν μπορώ να βρώ στην Ελλάδα... Δουλεύουν και αυτές σε CL2 mode και εκτός αυτού είναι εγγύηση, καθώς πια η Infineon καθορίζει τα δεδομένα στις μνήμες (τουλάχιστον στον υπόλοιπο κόσμο...). Εγώ πάντως έχω KT400 με Geil και δουλεύει κανονικότατατατατα... Άσχετο, στα Γερμανικά Geil σημαίνει καύλ@......

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...