Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βρε νεφελη...Καταρχας ποιος σου ειπε οτι ολα αυτα που εγραψες δν τα εχω κανει...και κατα δευτερον εσυ που ξερεις σε ξαναρωταω...Εχω το Norton 360 αυθεντικο αγορασμενο και μου εχει κανει τον υπολογιστη σαιτα και μου λες να το διαγραψω και να βαλω το free Αvast..Και σε ρωταω που το αιτιολογεις ολο αυτο και μου λες οτι δν ξερω ...καλα κρασια

Σχετικά με το αγορασμένο σου Norton, και γω παλαιότερα είχα αγοράσει το norton (όχι αυτή την έκδοση,αλλά αγορασένο κανονικά) και παρ' όλ' αυτά μια χαρά έπιασα ιο.

Κανένα anti-virus δεν σε προστατεύει 100%.

Οπως σου παν παραπάνω, 99% είσαι φουλ στο adware. οπότε δεν έχει βαρεμάρες. Είτε κάνεις ότι σου λένε, είτε βγάλτα πέρα όπως εσύ νομίζεις.

Το avast στο πε μήπως πιάσει κάτι παραπάνω.

Επεξ/σία από Pseudonumo
  • Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οτι ακριβως λεει ο μικος αλλα πρωτα malwarebytes και μετα adwcleaner. Το σκαν με νορτον δεν εχει καμια ουσια μετα απο αυτα. Αν θες κανε hitman pro

Προτείνω το adw πρώτο γιατί είναι το ποιο γρήγορο και θα ρίξει ένα πρώτο καθάρισμα στο τσακ-μπαμ. Το mbam θα αργήσει πάρα πολύ.

Το scan με το norton έχει κι αυτό την ουσία του γιατί σίγουρα θα υπάρχει και κάποιος ιός που δεν θα πιάσουν τα υπόλοιπα.

• Like 1
Δημοσ.

Και να δοκίμαζε και κανα άλλο antivirus ας και ξαναβάλει το νορτον μετά, μήπως έχασε κάτι (που έχασε).

Αν και δεν ξέρω τί παίχτηκε, γενικά αν βάζεις ένα freeware και πατάς ναι σε όλα, τί να σου κάνει και το καημένο το antivirus :)

Δημοσ.

Παιδια δοκιμασα ολα τα παραπανω πολλακις...Το norton βρικει εκατο χιλιαδες ιους και οι περισσοτεροι σε αρχεια απο crack και  torrent..Τωρα το μυστηριο αυτο για το αν τελικα ειναι ολα αυτα ή οχι δν ξερει αν το λυσει ποτε κανεις...Μετα το norton μονο καλο κανει στον υπολογιστη γιατι με ενημερωνει αν χρησιμοποειται πολλη μνημη απο καποιο προγραμμα κτλ,κανει δλδ και καλη διαχειριση και δν εχω τοσα κολληματα..Το adw μου βγαζει συνεχεια μηνυματα για διαφορα IP με κακοβουλο περιεχομενο που δν ξερω απο που εισβαλουν...Το ιδιο και το νορτον..Τα προβληματα του browser τωρα opera ειναι οτι μου ανοιγουν κατι καρτελες κενες μονες τους και οτι οταν παω να πατησω πανω σε καποια εικονιδια δεν υπακουει παντα..Kοινως δεν μενει καποια αλλη επιλογη απο επαναφορα σε παλιοτερο σημειο..Το θεμα ειναι τι εφταιξε και εγινε ολο  αυτο...Μπορει να ακουστει βλακεια αλλα παλιοτερα ποθυ ειχα forthnet δεν ειχα τετοια θεματα τωρα με ote τι παιζει?Εχει καμμια σχεση??Τελος παιζουν ρολο οτι αλλαξα wndows?Τωρα εχω τα 8αρια...Μηπως εχουν κενα ασφαλειας?

Δημοσ.

Ρε φιλαράκι το πετάς το Norton. Στο είπαν όλοι. Στο λέω και εγώ. Αν τα κάνεις όλα όσα είπαν οι παραπάνω θα έρθει και πάλι στα ίσια του.

Όχι δεν φταίει ο ΟΤΕ.

Δημοσ.

Τζιφος ομως δν εχει γινει κατι...Το norton για ποιο λογο να το βγαλω πειτε ρε παιδια...Δεν βρισκω λογο...Το συστημα μου σηκωνει να εχει ενα antivirus..Για την ακριβεια δωρο μ το καναν αλλα χρης αυτο βρηκα τη βρωμια που ειχα και δεν εδινα σημασια ολο αυτο τον καιρο..

Δημοσ.

Τζιφος ομως δν εχει γινει κατι...Το norton για ποιο λογο να το βγαλω πειτε ρε παιδια...Δεν βρισκω λογο...Το συστημα μου σηκωνει να εχει ενα antivirus..Για την ακριβεια δωρο μ το καναν αλλα χρης αυτο βρηκα τη βρωμια που ειχα και δεν εδινα σημασια ολο αυτο τον καιρο..

Δεν μας εχεις πει ακομα τι σ βγαζουν τα scan. Βαλτα εδω τα log να δουμε.
Δημοσ.

Τα κολλήματα σου είναι κατά πάσα πιθανότητα θέμα μόλυνσης. Τα άδεια παράθυρα είναι σίγουρα από κάποιο malware/adware.

Ο ΟΤΕ δεν φταίει.

Για τις ειδοποιήσεις στα κατεβασμένα αρχεία, αυτό είναι ολόκληρη ιστορία. Εγώ έχω βάλει στα exceptions τον φάκελο που μπαίνουν τα κατεβασμένα αρχεία και ελέγχω χειροκίνητα ότι δεν ξέρω αν είναι ασφαλές.

Ανέβασε ένα Log από το hijackthis να το δούμε (βάλτο σε hidden tags ή ανέβασε το σαν συνημμένο και όχι copy-paste).

Αν δε μπορείς να καθαρίσεις κάνε ένα φορμάτ.

Δημοσ.

Μην το παρεις προσωπικα. Το νορτον ειναι μαπα. Απο αυτα που λες φαινεται οτι δεν γνωριζεις, αρα υπαρχει πιθανοτητα αυτα που εκανες νατα εκανες λάθος. 

Η θα κανεις οτι σου λενε τα παιδια χωρις να βαριεσαι, η εαν βαριεσαι πληρωσε καπιον να ερθει να σου το κανει. Απ οτι ειδες η καλη διαθεση για βοηθεια υπαρχει. Στο χερι σου ειναι να την εκμεταλευτεις 

Δημοσ.

Το αν ξερω ή οχι αφηστε το να το κρινει ο κοσμος...Σας ρωταω απλα ελληνικα για ποιο λογο δεν κανει το Νorton 360...Απαντηστε μ επιχειρηματα...Το εχω βγαλει ηδη,απλα θελω να ξερω και τους λογους...Προσωπικα antivirus δεν χρησιμοποιω ποτε εδω και πολλα χρονια..Απλως απο την στιγμη που μου το εδωσαν και εχω ακουσει καλα λογια δεν καταλαβαινω τον λογο...Αν ειχα κανα διπυρηνο που σερνεται ναι το συστημα θα σερνοταν απο καποιο antivirus...Αλλα τωρα βλεπω απο τη στιγμη που το εβαλα εβαλε σε μια ταξη τον υπολογιστη μου...Με προειδοποιει ποτε κανει υπερχρηση η μνημη κανει απο μονο του εκαθαρισεις και backup κτλ??Για ποιους λογους αρα το λετε μαπα???Και εν αντιστοιχεια ποιο καλυτερο του μπορει καποιος να βαλει...Με ολο το σεβασμο...

poo.pngmail.jpgimage.png

Δημοσ.

Οκ, έχεις πράμα.

Για αρχή απ'ότι κατάλαβα, έκανες καθάρισμα με το anti-virus χωρίς αποτέλεσμα.

εκανες καθάρισμα με το adwcleaner + malwarebytes χωρίς αποτέλεσμα.

Καταρχήν, καλό είναι να κρατήσεις backup τα registry και προσωπικά σου αρχεία με διάφορα freeware που κυκλοφορούν.

Σε safe mode αρχικά πήγαινε στην προσθαφαίρεση προγραμμάτων να διαγράψεις χειροκίνητα ότι adware δεις. π.χ. BoBrowser, Superfish, acerace και γενικά ότι άλλο ΔΕΝ έχεις εγκαταστήσει εσύ. Θα βοηθούσε να κάνεις και ταξινόμηση των προγραμμάτων κατα ημερομηνία, ώστε να μη διαγράψεις κάποιο σημαντικό πρόγραμμα που εγκαταστάθηκε αρχικά, μαζί με τα windows(θα χουν ίδια ημ/νία εγκατάστασης) και απλώς δεν ξέρεις τί είναι.

Μετά πάλι χειροκίνητα, μπες στη διεύθυνση που σου λέει στο log ότι εντοπίζει το αρχείο και διέγραψέ το(Appdata/roaming.....).Χρειάζεται να ενεργοποιήσεις να φάινονται τα κρυμμένα αρχεία. Εχεις τουλάχιστον 3 διαφορετικά toolbar εγκαταστήσει απ ότι φάινεται, με τα ονόματα που σου πα παραπάνω.

Στους browser μπες και διεγραψε ιστορικό+cookies+κωδικούς (κ ότι άλλο, εκκαθάριση κατάλαβες). ΕΠΙΣΗΣ, τσέκαρε τα plug-ins και τα πρόσθετα που έχει κάθε browser και απεγκατέστησε κι απο κει τις toolbar.

Μετά ξανά scan με adwcleaner κι έπειτα malwarebytes.

Μπορεί να χρειαστεί απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση του/των browser αν δεις ότι επιμένει το πρόβλημα. Τους σελίδοδείκτες μπορείς να τους κάνεις backup και να μη τους χάσεις.

Μετά ξανά scan με adwcleaner κι έπειτα malwarebytes.

Το anti-virus μπορεί ακόμα και να εμπλακε΄΄ι στην χ΄ρηση των υπόλοιπων, και είναι ένας λόγος απεγκατάστασης. Βάλε και το free Avast για μια έξτρα ματιά περα του Norton, αν δεν λυθεί το πρόβλημα αλλά και αν λυθεί. Μετά αν θες ξαναβάλε Norton.

ΥΓ. και για όνομα, κλείσε το utorrent όταν προσπαθείς να αφαιρέσεις ιό.

Το πιθανότερο όλα αυτά τα εγκατέστησες μόνος σου για΄τι δεν ήσουν προσεκτικός. Δεν πρέπει να πατάς accept σε όλα όταν εγκαθιστάς κάτι. Να διαβάζεις κάθε λέξη. Δεν φταίει ο ΟΤΕ, ούτε ο firefox, ούτε ο Opera ούε o Chrome. Μάνι μάνι μας αχρήστεψες τους δημοφιλέστερους browsers που κυκλοφορούν εσύ :P

Δημοσ.

Ειπα και γω ρε γαμωτο...Γιατι απο τοτε που εβαλα τα 8 μονο με opera δουλευω τοσο το opera να ειναι μαπα...Καταλαβα οτι μπαιναν απο τα ματς που εβλεπα σε διαφορα καναλια και εβγαζε χιλιες δυο μακακιες...Πηγα να τα αφαιρεσω ενα ενα απο τα αρχεια μου και δεν τα βρισκω γαμωτο εντωμεταξυ εχει ενα που κανει ολη τη δουλεια και λεγεται torntv δεν απεγκαθησταται και δοκιμασα 3-4 anti-spy..

Δημοσ.

Ειπα και γω ρε γαμωτο...Γιατι απο τοτε που εβαλα τα 8 μονο με opera δουλευω τοσο το opera να ειναι μαπα...Καταλαβα οτι μπαιναν απο τα ματς που εβλεπα σε διαφορα καναλια και εβγαζε χιλιες δυο μακακιες...Πηγα να τα αφαιρεσω ενα ενα απο τα αρχεια μου και δεν τα βρισκω γαμωτο εντωμεταξυ εχει ενα που κανει ολη τη δουλεια και λεγεται torntv δεν απεγκαθησταται και δοκιμασα 3-4 anti-spy..

1)Γενικά το θέμα είναι να τα βγάλεις χειροκίνητα. Ακοlουθείς δηλαδή το path. Εσύ φτάνεις στο φάκελο που γράφει στο log και είναι κενός?

2)Το torntv το βρήκες στην προσθαφαίρεση προγραμμάτων και δεν διαγράφεται? Δοκίμασε να το κλείσεις απ τις διεργασίες, αν φαίνεται ανοιχτό εκεί και και μετά να το απεγκαταστήσεις.

Υπάρχει και το RKill για τέτοια δουλειά, αλλά δεν ξέρω πώς τα πάει με τα 8ρια.

-Εκεί που βλέπεις τσαμπα ματσ συνηθως σου βγάζει διαφήμιση να εγκαταστήσεις ένα player για να το δεις. Ψαρωτικό, αλλά δεν τον χρειάζεσαι, είναι adware.

Δημοσ.

1)Γενικά το θέμα είναι να τα βγάλεις χειροκίνητα. Ακοlουθείς δηλαδή το path. Εσύ φτάνεις στο φάκελο που γράφει στο log και είναι κενός?

2)Το torntv το βρήκες στην προσθαφαίρεση προγραμμάτων και δεν διαγράφεται? Δοκίμασε να το κλείσεις απ τις διεργασίες, αν φαίνεται ανοιχτό εκεί και και μετά να το απεγκαταστήσεις.

Υπάρχει και το RKill για τέτοια δουλειά, αλλά δεν ξέρω πώς τα πάει με τα 8ρια.

-Εκεί που βλέπεις τσαμπα ματσ συνηθως σου βγάζει διαφήμιση να εγκαταστήσεις ένα player για να το δεις. Ψαρωτικό, αλλά δεν τον χρειάζεσαι, είναι adware.

Φιλε ακολουθω το path και δεν υπαρχουν τα αρχεια αυτο σου λεω,,,το αλλο δεν ειναι πουθενα ανοιχτο και δεν διαγραφεται ...με τα καναλια παντα κλεινω οτι μου ανοιγει μονο του ποτε δεν εκανα εγκατασταση player παρα μονο τον sopcast

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...