_gladiator_ Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δεν μπορώ να μπω στο λογαριασμό μου στο hotmail σε linux και android μέσω browser(οποιονδήποτε)! Μπορώ να μπω στο hotmail σε linux και android μέσω client κανονικά! Μπορώ να μπω στο hotmail σε windows μέσω browser και client! Ωστόσο, σε linux και android μέσω browser μπορώ να μπω στη σελίδα https://people.live.com/! Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα; Ξέρετε κανείς καμιά λύση;
_gladiator_ Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Κανένας δεν έχει αντιμετωπίσει το συγκεκριμένο πρόβλημα!!;;;
poulinos Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 απο android με google chrome και με αλλο browser μπαινω κανονικα ειτε wifi ειτε 3g στο site Της hotmail.www.hotmail.com
_gladiator_ Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Ακόμα έχω το συγκεκριμένο πρόβλημα. Δεν μπορώ να μπω στο Ηotmail μόνο στο σπίτι μου που έχω συμβόλαιο με τη Hol! Διαπίστωσα, ρωτώντας και άλλο άτομο που έχει δύνδεση με Hol ότι και αυτός έχει το ίδιο πρόβλημα!
poulinos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 δοκιμασε με αλλους dns καρφωτα στην καρτα δικτυου σου.πχ 8.8.8.8
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα