Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν εχουν λασπες πολλες ομως, τα ριχνω ενα νερο να φυγουν τα πολλα πολλα, και μετα πατανε πανω σε ενα χαλακι που εχω για τις ροδες και ειμαι κομπλε….

Οταν βεβαια, γυρναω απο τα κατσαβραχα που ειναι τιγκα στην λασπη το παω πρωτα στο πλυντηριο για bikes το κανουν σαν καινουργιο… και μετα το βαζω…... :-D

Οσο για το αλλο, δεν εχει καποιο μηχανισμο για να τα ανεβαζει, απλα εχει ρυθμιζομενες θεσεις….  ΑΛΛΑ πχ, μπορεις να βαλεις πρωτα το ενα ποδηλατο(πρασινο) και να το εχεις κατω οταν το τοποθετεις. και το ανεβαζεις με το χερι παντα,  συρομενα. και επειτα βαζεις και το δευτερο(μαυρο) και εισαι κομπλε….. 

Δινει μια μικρη ευκολια, απο το να κανεις τον αρσιβαριστα, για να το ανεβασεις πανω…..  :-D

Δημοσ.

Οσο για το αλλο, δεν εχει καποιο μηχανισμο για να τα ανεβαζει, απλα εχει ρυθμιζομενες θεσεις….  ΑΛΛΑ πχ, μπορεις να βαλεις πρωτα το ενα ποδηλατο(πρασινο) και να το εχεις κατω οταν το τοποθετεις. και το ανεβαζεις με το χερι παντα,  συρομενα. και επειτα βαζεις και το δευτερο(μαυρο) και εισαι κομπλε….. 

Δεν καταλαβαίνω, ο μηχανισμός δηλαδή είναι μια σφήνα με ελατήριο και όταν το σύρεις προς τα πάνω μπαίνει απο τρύπα σε τρύπα και σκαλώνει και δεν επιτρέπει να πέσει προς τα κάτω; Καλά τα λέω;

Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω, ο μηχανισμός δηλαδή είναι μια σφήνα με ελατήριο και όταν το σύρεις προς τα πάνω μπαίνει απο τρύπα σε τρύπα και σκαλώνει και δεν επιτρέπει να πέσει προς τα κάτω; Καλά τα λέω;

Για το συστημα της φωτο δεν ξερω ακριβως, αλλα αυτο που περιγραφεις το εχει ενας συναδελφος μου…. 

Ειναι σαν να ειναι ενα ''τρενακι΄' πανω σε ραγες…… και να το κανεις πανω κατω με το χερι… και το κλειδωνεις σε οποιο σημειο θελεις...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...