maniac89 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Καλημέρα, να ρωτησω κάτι τί διαφορά έχει το master από το MSc γιατί δεν το έχω πιάσει ακόμα;
Unabomber Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 To ΜSc ειναι συντομογραφια του Μaster http://en.wikipedia.org/wiki/Master_of_Science
maniac89 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 κοιτάζω το masterstudies.com και μου δίνει στις επιλογές που θέλω να ακολουθήσω MSc ή master και λέω τί στο διάλο συμβαίνει! ok thanks man!
tsakonas Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Μηπως εννοεις MA/ΜΒΑ/ MSc? Master of Arts /Master of Business Administration/Master of Science
Unabomber Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Μηπως εννοεις MA/ΜΒΑ/ MSc? Master of Arts /Master of Business Administration/Master of Science Οντως δες και αυτο που λεει ο tsakonas , διαφερουν το ενα απο το αλλο….. Aλλα γενικα ο ορος MSc αναφερεται σε Μaster καποιας επιστημης.
maniac89 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 οχι οκ, αυτά τα γνωρίζω! thanks... κάτι άσχετο εκτός από την παραπάνω σελίδα που αναφέρω για μεταπτυχιακά στο εξωτερικό έχετε κάποιαν άλλην υπόψην να μου αναφέρεται για βοήθεια.
GreyHorse Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 To ΜSc ειναι συντομογραφια του Μaster http://en.wikipedia.org/wiki/Master_of_Science Όχι ακριβώς, το master είναι πιο γενικό, το MSc είναι πιο ειδικό. Με λίγα λόγια υποκατηγορία του μάστερ. Αν σπουδάζεις τέχνη, δεν πας για MSc, αλλά για MA, άλλη υποκατηγορία του master
Unabomber Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Όχι ακριβώς, το master είναι πιο γενικό, το MSc είναι πιο ειδικό. Με λίγα λόγια υποκατηγορία του μάστερ. Αν σπουδάζεις τέχνη, δεν πας για MSc, αλλά για MA, άλλη υποκατηγορία του master Το επομενο ποστ μου δεν το ειδες βρε….. Kατευθειαν να με φας….
GreyHorse Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Το επομενο ποστ μου δεν το ειδες βρε….. Kατευθειαν να με φας…. Εγώ φταίω αν δεν σας προλαβαίνω; Το παίζετε μάγκες με τα πληκτρολόγια και με αφήνετε τον κακόμοιρο με το σμαρτφονάκι; οεο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα