euxoulhs Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 για να μν ανοιγω θεμα ρε συ εγραψα εδω.. γτ αναλογος τι καπνιζεις εχεις και επιπτωση;μονο εμενα με πειραξε ετσι απλα θελω να δω τι γινεται
qsis Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 το θέμα είναι ότι δε ξέρουμε τι κάπνισες, δεν είναι κάποιο πιστοποιημένο επώνυμο προϊόν από γραμμή παραγωγής με έλεγχο ποιότητας και αναγραφόμενα συστατικά για να ξέρουμε για τι μιλάμε πολλούς τους χαλάνε αυτά τα πράγματα κι εμένα με πηδάνε για αυτό και δεν έχω εντρυφήσει στο σπορ υπεύθυνη απάντηση αν έχεις ενοχλήσεις τόσες μέρες μόνο γιατρός μπορεί να σου δώσει και μάλλον αφού σου κάνει πρώτα και κάποιες εξετάσεις να δει τι υπάρχει στον οργανισμό σου
euxoulhs Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 μαλιστα,η ουσια γενικα μετα απο ποσες μερες φευγει; ξερουμε; μιλαμε για τσιγαρο και οχι για πρεζα και μλκιες
Runner25 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 η πρωτη φορα δεν καθεται σε ολους καλα, εγω με το πρωτο τσιγαρο ειχα ενθουσιαστει αλλα κραταει λιγο το ιδιο και με αυτο , αντε μαθατε ολοι τωρα με τους μπαφους,γεμισανε τα ψυχιατρεια
qsis Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 η βασική ουσία της κάναβης, η τετραϋδροκανναβινόλη, νομίζω ότι κάνει αρκετό καιρό να φύγει σε σχέση με άλλες ουσίες φαίνεται δηλαδή σε εξετάσεις βδομάδες αν θυμάμαι σωστά
euxoulhs Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 μαλιστα,καλως εγινε σε ευχαριστω απο wiki: Η ανίχνευση της τετραϋδροκανναβινόλης γίνεται με έλεγχο των ούρων. Το χρονικό διάστημα στο οποίο εντοπίζεται δεν είναι σε όλους τους χρήστες το ίδιο. Εξαρτάται από την ποσότητα της χρήσης και μπορεί να είναι μέχρι και 4 εβδομάδες. Στο αίμα εντοπίζεται μόνο τις πρώτες μέρες μετά την χρήση. αρα απο ουρα ειναι μεχρι και 4 βδομαδες και αυτο αναλογα τν χρηση.. απλα μαλλον φοβαμαι οτι κατι εγινε με τν χολη μου και εχω αυτην την ενοχληση τοσες μερες :/ οποτε θα περιμενω 3-4 βδομαδες και αν συνεχισει θα παω για εξετασεις.
dacourt Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Να μην αρχίσεις αυτό το διάολο σου προτείνω.. και καταστρέψεις την υγεία σου. Κράτα τα λεφτά για γκόμενες αντί να τα χαλάς σε τσιγάρα.
euxoulhs Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 πιστεψε με δεν προκειται να το αρχισω απλα θελω να δω τι γινεται και εχω την ενοχληση αυτη απλα φοβαμαι για τις εξετασεις μην δειξει οτι εχω κανει ''τσιγαρο''
qsis Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 ε και να το δείξουν τι σε νοιάζει; μεταξύ εσένα και του γιατρού θα μείνει δε συμφωνώ με το να αποκρύπτεις από το γιατρό τι πραγματικά έχει συμβεί αν θες να σε βοηθήσει..
euxoulhs Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 ναι το ξερω,θα ζητησω ιατρικο απορρητο αλλα φοβαμαι και μηπως παρολο που το ζητησω αν τυχει το μαθουν και οι δικοι μου.. και βασικα η γαστρεντερολογος ειναι γνωστη με τους δικους μ γτ παιρνω και κατι χαπακια επειδη εχω παλινδρομηση.. anyway θα δω τι θα κανω,σε ευχαριστω
IceFrog Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Πριν απο 15-20 χρονια το στιγαρο μπορει να θεωρουταν μαγκια και τροπος για να βρεις γκομενα. Σημερα μαγκια ειναι καποιος να μην καπνιζει, Και ακομα μεγαλητερη μαγκα ειναι καποιος να το κοβει. Το μονο πραγμα που μου εχει λειψει ειναι τα πουρα 1
mantravelas Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Αν δε καπνίζεις καθόλου ή αν καπνίζεις λίγο και ακόμα δεν έχεις βρει κάτι που να σ'αρέσει τότε σκέψου με τι μαλακιες ασχολείσαι. Καπνιζω ενα χρονο περιπου (5-6 τσιγαρακια τη μερα) και κανω καπνο old holborn λευκο ή κιτρινο.Δεν εχω μαθει να στριβω καλα και το βαριεμαι να παλευω 5 λεπτα για να στριψω ενα τσιγαρο της προκοπης.Γι' αυτο θελω να δοκιμασω και πακετισια , να φυγω απ' το στριφτο και να δοκιμασω κατι αλλο.
GoDRiC- Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Αυτά είναι κάποια από τα μειονεκτήματα του, αλλά μια χαρά προσφέρει και πράματα. Αν θες μαγκιά, τσιγάρο. Καμία γυναίκα δε μου έχει ζητήσει μπάρα δημητριακών ή αλτήρες, αντίθετα όλες ζητάνε τσιγάρο. δεν πρεπει να εισαι πανω απο 17 χρονων εσυ, ''γυναικα''.
WorldOfGlass Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Καπνιζω ενα χρονο περιπου (5-6 τσιγαρακια τη μερα) και κανω καπνο old holborn λευκο ή κιτρινο.Δεν εχω μαθει να στριβω καλα και το βαριεμαι να παλευω 5 λεπτα για να στριψω ενα τσιγαρο της προκοπης.Γι' αυτο θελω να δοκιμασω και πακετισια , να φυγω απ' το στριφτο και να δοκιμασω κατι αλλο. Prince μαύρο
Προτεινόμενες αναρτήσεις