jero33 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Ποσό που διαθέτουμε : 650eΧρήση υπολογιστή :γενικη, games πχ nba 2k, fifa, gta..Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: -Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. χρειαζομαι (24' ιδανικα)!Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? -Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).-Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? καλο θα ηταν να ναι απο μεχρι 2 καταστηματαΑν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενοΑν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .- Ευχαριστω.
Mydestiny Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Από VisionStudio : Οθόνη Asus 24άρα στα 2ms Full Hd με πλήθος συνδέσεων (Ηdmi,Dvi,Vga) και 3 χρόνια εγγύηση νομίζω είναι η ιδανική επιλογή σ'αυτά τα χρήματα πάντα Και θα καλό θα ήτανε με τα πρώτα 60-80€ που θα μαζέψεις να μπει ένας ssdάκος.
trujillo2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 επενδυσε σε άλλα πράγματα εφόσον τον θες για παιχνίδια κ είναι σχετικά σφιχτό το μπάτζετ κ θες κ οθόνη.Π.χ. κάρτα γραφικών
jero33 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Από VisionStudio : Οθόνη Asus 24άρα στα 2ms Full Hd με πλήθος συνδέσεων (Ηdmi,Dvi,Vga) και 3 χρόνια εγγύηση νομίζω είναι η ιδανική επιλογή σ'αυτά τα χρήματα πάντα Και θα καλό θα ήτανε με τα πρώτα 60-80€ που θα μαζέψεις να μπει ένας ssdάκος. ευχαριστω πολυ Mydestiny, την οθονη την ειχα δει κ γω καλη μοιαζει! αποριες: 1) το κουτι που ειναι mini δεν με περιοριζει πχ για μελλοντικη μεγαλυτερη σε μεγεθος gpu?και απο θερμοκρασια? 2) η ραμ που ειναι single δεν εχει ιδιαιτερη διαφορα ε? 3)βλεπω οτι εχεις τον 860κ αξιζει γιατι αλλοι λενε ειναι αδυνατος αλλοι κραζουν το fm2+...χαος α και οσον αφορα overclocking εχω μαυρα μεσανυχτα!επενδυσε σε άλλα πράγματα εφόσον τον θες για παιχνίδια κ είναι σχετικά σφιχτό το μπάτζετ κ θες κ οθόνη.Π.χ. κάρτα γραφικών αστα ναι το μπατζετ ειναι ζορικο αλλα δεν ειναι εποχη για γουστα, γι αυτο και ζητω γνωμες ! δεν με καλυπτει λες η 270x? απο που να κοψω δηλ ?καθε σεναριο ειναι ευπροσδεκτο
Mydestiny Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 ευχαριστω πολυ Mydestiny, την οθονη την ειχα δει κ γω καλη μοιαζει! αποριες: 1) το κουτι που ειναι mini δεν με περιοριζει πχ για μελλοντικη μεγαλυτερη σε μεγεθος gpu?και απο θερμοκρασια? 2) η ραμ που ειναι single δεν εχει ιδιαιτερη διαφορα ε? 3)βλεπω οτι εχεις τον 860κ αξιζει γιατι αλλοι λενε ειναι αδυνατος αλλοι κραζουν το fm2+...χαος α και οσον αφορα overclocking εχω μαυρα μεσανυχτα! αστα ναι το μπατζετ ειναι ζορικο αλλα δεν ειναι εποχη για γουστα, γι αυτο και ζητω γνωμες ! δεν με καλυπτει λες η 270x? απο που να κοψω δηλ ?καθε σεναριο ειναι ευπροσδεκτο Γι αυτά που ζητάς φίλε μου σε υπερκαλύπτει ο 860k εγώ βαράω Watch Dogs,Shadow of Mordor,Dragon Age Inquisition,Ultra.Και η 270x είναι αρκετή για τα παιχνίδα που ανέφερες.Η ram είναι single να για έχεις την δυνατότητα της αναβάθμισης σε 16Gb που δεν νομιζω να χρειαστείς τουλάχιστον στο άμεσο μέλλον.Το κουτάκι είναι άψογο τοποθέτηση τροφοδοτικού στο κάτω μέρος,δυνατότητα εως 4 ανεμιστήρες , παρέχονται και φίλτρα εντός του κουτιού ήδη και τέλος δέχεται κάρτες μέχρι και 300mm, πιο συγκεκριμένα η xfx 270x είναι 240mm οπότε καταλαβαίνεις ότι θα έχεις αρκετό χώρο.Σχετικά με το Overcloking που ανέφερες , μπορείς απλά να τρέχεις τον Cpu Turbo Mode αυτόματα (μια επιλογή είναι απλά τίποτα το περίπλοκο) και χρονίζεται από τα 3.7 στα 4.0Ghz.Αυτό για αρχή θα σε καλύψει.(Δεν χρειάζεσαι aftermarket ψύκτρα για να τον τρέχεις στα 4.0Ghz είναι δροσερός λόγω του ότι είναι Kaveri άρα και 28nm και τρέχει Idle στους 28C και σε παιχνίδια 55-60C)Για περεταίρω OC θα ήταν καλό να πάρεις μια Aftermarket κοντά στα 30€(είτε 212 evo είτε Themis )
trujillo2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 μια χαρα ειναι η 270Χ . καλη η συνθεση του destiny αν και εγω θα εβαζα καλυτερη μητρικη οπως http://www.e-shop.gr/mitriki-asus-a88xm-plus-retail-p-PER.523162 και οχι mini κουτι
jero33 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Γι αυτά που ζητάς φίλε μου σε υπερκαλύπτει ο 860k εγώ βαράω Watch Dogs,Shadow of Mordor,Dragon Age Inquisition,Ultra.Και η 270x είναι αρκετή για τα παιχνίδα που ανέφερες.Η ram είναι single να για έχεις την δυνατότητα της αναβάθμισης σε 16Gb που δεν νομιζω να χρειαστείς τουλάχιστον στο άμεσο μέλλον.Το κουτάκι είναι άψογο τοποθέτηση τροφοδοτικού στο κάτω μέρος,δυνατότητα εως 4 ανεμιστήρες , παρέχονται και φίλτρα εντός του κουτιού ήδη και τέλος δέχεται κάρτες μέχρι και 300mm, πιο συγκεκριμένα η xfx 270x είναι 240mm οπότε καταλαβαίνεις ότι θα έχεις αρκετό χώρο.Σχετικά με το Overcloking που ανέφερες , μπορείς απλά να τρέχεις τον Cpu Turbo Mode αυτόματα (μια επιλογή είναι απλά τίποτα το περίπλοκο) και χρονίζεται από τα 3.7 στα 4.0Ghz.Αυτό για αρχή θα σε καλύψει.(Δεν χρειάζεσαι aftermarket ψύκτρα για να τον τρέχεις στα 4.0Ghz είναι δροσερός λόγω του ότι είναι Kaveri άρα και 28nm και τρέχει Idle στους 28C και σε παιχνίδια 55-60C)Για περεταίρω OC θα ήταν καλό να πάρεις μια Aftermarket κοντά στα 30€(είτε 212 evo είτε Themis ) οκ thanks να σαι καλα!! ησουν κατατοπιστικος! μια χαρα ειναι η 270Χ . καλη η συνθεση του destiny αν και εγω θα εβαζα καλυτερη μητρικη οπως http://www.e-shop.gr/mitriki-asus-a88xm-plus-retail-p-PER.523162 και οχι mini κουτι ευχαριστω robert! θα τα ξαναδω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα