thor777 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα, Έχω αυτή την τηλεόραση samsung http://www.samsung.com/gr/consumer/tv-audio-video/televisions/led-tv/UE40F6510SSXXH και θέλώ να γράψω ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα σε εξωτερικό δίσκο usb συνδεδεμένο με την τηλεόραση. Στο manual της TV αναφέρει οτι οι εγγραφές έχουν προστασία DRM και δεν είναι δυνατή η αναπαραγωγή σε υπολογιστή ή σε διαφορετική τηλεόραση, εκτός αυτού η τηλεόραση διαμορφωνει τον δίσκο με διαφορετκό τρόπο απο οτι στα windows. Εγώ αυτό που θέλω είναι τα αρχεία εγγραφής να είναι σε μορφή που να παίζουν σε οποιοδήποτε υπολογιστή, τηλεόραση ή dvd player. Υπάρχει βέβαια η λύση ενός dvd recorder αλλά θα προτιμούσα αν υπάρχει κάποια άλλη λύση πιο οικονομική ή και με μηδενικό κόστος Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
thor777 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 No answer yet Μετά απο λίγο ψάξιμο βρήκα αυτό Site: Ask Rick: how can I transfer recordings to my PC? Αν κάποιος έχει ασχολειθεί με εγγραφή απο τηλεόραση ας απαντήσει please
graphist83 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Γενικα ειναι προστατευμενα και δεν μπορείς να τα δεις σε pc καθως ειναι γραμμένα σε file format ου δεν καταλαβαινουν τα windows επίτηδες. Μερικοι λενε οτι τα καταφεραν σε inux. Δεν το ξερω δεν το εχω κανει.
thor777 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Γενικα ειναι προστατευμενα και δεν μπορείς να τα δεις σε pc καθως ειναι γραμμένα σε file format ου δεν καταλαβαινουν τα windows επίτηδες. Μερικοι λενε οτι τα καταφεραν σε inux. Δεν το ξερω δεν το εχω κανει. Ευχαριστώ για την απάντηση Ναι ίσως σε linux και με κάποιο κατάλληλο λογισμικό να μπορεί να γίνει κάτι. Απο οτι φαίνεται όμως ο πιο ορθόδοξος τρόπος είναι να συνδέσεις έναν tv tuner στον υπολογιστή και να κάνεις εκεί την εγγραφή. Βέβαια και σε αυτή την περίπτωση υπάρχει προστασία όμως λογικά θα υπάρχει κάποιο λογισμικό που θα μετατρέπει τα αρχεία σε κατάλληλη μορφή για να παίζουν οπουδήποτε. Αν και δεν ξέρω πόσο αξιόπιστα είναι αυτά τα tv tuners για pc.
graphist83 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Οι απλοί αποκωδικοποιητες όπως Crystal Audio, f&u και crypto που έχω δοκιμάσει, τα αρχεία που δημιουργούν, αναοαραγωνται κανονικά στο media player classic με κάποιο codec pack όπως το klite
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα