MariosX Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Καλημέρα Ψάχνω να αγοράσω ένα θερμοπίστολο για να επισκευάζω κινητά και γενικά πλακέτες Θέλω να έχει οπωσδήποτε ρυθμιζόμενη θερμοκρασία Μπορείτε να μου προτείνετε κάτι;
SpirtouLisS Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Παρε ενα απλο θερμοπιστολο με 2 3 σκαλες θερμοκρασιας (ουσιαστικα χοντρικα ελεγχομενο)με 20-30 ευρω το πολυ αλλα προσεξε να εχει ανταπτορες για λεπτοδουλειες οχι τιποτα γκουμουτσα για φανοποιους και ταπετσερηδες, και παρε ενα πολυμετρο με θερμοζευγος και μετρηση θερμοκρασιας (εχω το uni-t 61b) αλλα μπορεις να παρεις και ενα φθηνοτερο. Το θερμοζευγος θα το το κολλας με capton tape (ψαξτο στο ebay) διπλα στο εξαρτημα σου για να μπορεις να ελεγχεις τη θερμοκρασια του προσεγγιστικα παντα κατα την αποκολληση. Δε θα πρεπει να ξεπερνας τη μεγιστη θερμοκρασια που αναφερεται στο datasheet του εκαστοτε εξαρτηματος. οτι θερμοπιστολο και να παρεις αν δεν ελεγχεις θερμοκρασια διπλα στο εξαρτημα εισαι χαμενος (δηλαδη θα καψεις την πλακετα ή θα το τραβηξεις νωρις και θα ξεκολλησεις και χαλκο μαζι με το εξαρτημα που ειναι ακομα χειροτερο)
MariosX Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Μπορείς να μου λινκάρεις κάποιο από skroutz? Γιατί τα περισσότερα είναι για αφαίρεση βερνικιών υψηλών θεμροκρασίων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα