zio10 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Πραγματικά, μην το κάνεις. Καλύτερα εξήγησε στους γονείς ότι αυτό θα είναι καταστροφικό για το παιδί τους από τέτοια ηλικία. Αυτό! Μην συμμετέχεις απλά, δεν πρέπει να κάνουμε πάντα ό,τι μας ζητάνε! 1
dobro Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 ΛAXANA KAI XAXANA του τασου ιωαννιδη,μουσικη παρασταση με μελοποιημενα τραγουδια απο το βιβλιο δημοτικου.Ψαξε την παρασταση στο μεγαρο!
Orpheas1992 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Γράψτου κάνα παιδικό, όπως happy tree friends BTW, αντί να αποχαυνωθεί το καημένο γιατί δεν του παίρνεις πχ τουβλάκια για να παίζει, αυτοκινητάκια, κάνα coloring book, κάνα βιβλίο της ηλικίας του με μεγάλες εικόνες? Είνα κρίμα να κολλάει στην τηλεόραση από τόσο μικρό... Εχει και απο ολα αυτα αλλα δεν ξερω κιολας τι παιζει δεν ειμαι στην καθημερινοτητα του Προφανως δεν θα θελουν να το εχουν ολη μερα στην τηλεοραση αλλα καποιες συγκεκριμενες ωρες να το κρατανε απασχολημενο μην κλαιει οταν δεν παιζει (νομιζω...) Internet δεν έχουν? Ας του βάζουν στο youtube random videos, έτσι κι αλλιώς δεν καταλαβαίνει τι βλέπει Ελα ντε....Δεν εχουν και πολυ καλη επαφη με τον υπολογιστη ειναι η αληθεια οποτε ισως να μην τους πηγαινει το μυαλο στο youtube αλλα κατευθειαν στο dvd και στην τηλεοραση. Θα προταθει και αυτο παντως Πέπα το γουρουνάκι? Αρέσει στα ανήψια μου, λογικά και στα υπόλοιπα παιδάκια.. https://www.youtube.com/watch?v=wKm_Ts1qcfE Παραδοσιακά Cartoon από τα καλά και όχι τις μούφες που βγάζουν τώρα..Μεγαλώνουν, μεγαλώνουν χαζά παιδιά!!! ΛAXANA KAI XAXANA του τασου ιωαννιδη,μουσικη παρασταση με μελοποιημενα τραγουδια απο το βιβλιο δημοτικου.Ψαξε την παρασταση στο μεγαρο! Ενδιαφερουσες προτασεις και με καλο non-stop υλικο στο youtube για ευκολια (αν και δεν ξερω κατα ποσο μπορει να τα παρακολουθησει σε τοσο μικρη ηλικια). Ευχαριστω παντως
haris_216 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Αν και δεν θεωρώ ότι θα ήμουν off topic αφού απαντάει στον τίτλο του θέματος, θα σεβαστώ την επιθυμία του ts και δεν θα πω τίποτα από το κατεβατό που έχω στο μυαλό μου γι' αυτούς τους (αν και δεν τους ξέρω) "γονείς" Το μόνο σχόλιό μου είναι...tragic υγ. Τουλάχιστον ας το εντάξουν το παιδάκι σε κάνα πρόγραμμα "μελέτη της επίδρασης στην πνευματική ανάπτυξη και τον ψυχισμό από την μακροχρόνια έκθεση παιδιού στην τηλεόραση και ειδικότερα στις διαφημίσεις". Έτσι και γνωστό μπορεί να γίνει το παιδάκι σε κάνα 20άρι χρόνια ή και κάνα φράγκο μπορεί να βγάλουν 1
bluesattack Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Πραγματικά, μην το κάνεις. Καλύτερα εξήγησε στους γονείς ότι αυτό θα είναι καταστροφικό για το παιδί τους από τέτοια ηλικία. Γιατι ? Μηπως εχει παραγινει ο προστατευτισμος ? Το πολυ πολυ να γινει διαφημιστης ο μπομπιρας οταν μεγαλωσει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα