Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά τι όργανο μπορώ να αγοράσω ώστε να μετράω το ρεύμα που δημιουργεί μια μικρή ανεμογεννήτρια (πχ. το καπέλο τζακιού); Πολύμετρο λέγεται;

Δημοσ.

την έφτιαξες κιόλας ρε θηρίο; Με το πολύμετρο όντως μπορείς να μετρήσεις πολλά και διάφορα σχετικά με το ρεύμα.

Δημοσ.

Χαχα λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω αλλά όχι. Πρέπει να καταλήξω πρώτα στο μοτέρ και μετά στο καπέλο κλπ.

Δημοσ.

Παιδιά τι όργανο μπορώ να αγοράσω ώστε να μετράω το ρεύμα που δημιουργεί μια μικρή ανεμογεννήτρια (πχ. το καπέλο τζακιού); Πολύμετρο λέγεται;

Μονο για ρευμα αμπερομετρο η αμπεροτσιμπιδα.

Δημοσ.

Δεν είναι καλύτερο να πάρω ένα όργανο που να κάνει πολλά πράγματα και όχι μόνο ένα που να μετράει την ένταση;

Δημοσ.

Δεν είναι καλύτερο να πάρω ένα όργανο που να κάνει πολλά πράγματα και όχι μόνο ένα που να μετράει την ένταση;

ναι αλλα ανεβαινει το κοστος 

Δημοσ.

Ας μιλήσουμε με νούμερα γιατί οι γενικότητες δεν βοηθάνε. Πόσο μπορεί να ανέβει το κόστος δηλαδή και το θεωρείς απαγορευτικό ή έστω ξενερωτικό;

Δημοσ.

Εντάξει... ενα τίμιο πολύμετρο με μικρές αποκλίσεις για την δουλεια που το θέλει το παίρνει με 50 ευρώ.

Αμα θέλει επαγγελματικά πράγματα να παει σε fluke  :P .

Δημοσ.

Ας μιλήσουμε με νούμερα γιατί οι γενικότητες δεν βοηθάνε. Πόσο μπορεί να ανέβει το κόστος δηλαδή και το θεωρείς απαγορευτικό ή έστω ξενερωτικό;

δεν εχω ασχοληθει και πολυ οποτε δεν μπορω να σου πω σιγουρα.

εγω θα σου ελεγα καλητερα παρε αμπεροτσιμπιδα γιατι δεν θα χρειαζετε να ξερεις συνδεσμολογια και να επεμβεις και στο κυκλωμα

Δημοσ.

εγω θα σου ελεγα καλητερα παρε αμπεροτσιμπιδα γιατι δεν θα χρειαζετε να ξερεις συνδεσμολογια και να επεμβεις και στο κυκλωμα

Τι εννοείς ακριβώς ότι θα πρέπει να ξέρω συνδεσμολογία κλπ.;

Δημοσ.

Παρε ενα πολυμετρο των 30-40 ευρω να κανεις την δουλεια σου αν και νομιζω οτι εφοσον δεν εχεις βασικες γνωσεις ηλεκτροτεχνιας-ηλεκτρονικων το εγχειρημα ειναι δυσκολο , και δεν ειναι απλο δηλαδη βαζω το μοτερ ,το καπελο και αυτο μου δινει ρευμα .
Δημοσ.

Το αμπερομετρο μπαινει σε σειρα και πρεπει να ξερεις που θα το βαλεις Α για να μην τα καψεις ολα Β για να μετρησεις το σωστο ρευμα.

Η αμπεροτσιμπιδα δεν θελει τιποτα απο αυτα απλα πιανεις το καλοδιο που θες και μετραει το ρευμα, επισης δεν υπαρχει κίνδυνος ηλεκτροπληξιας.

Δημοσ.

Η αμπεροτσιμπιδα δεν θελει τιποτα απο αυτα απλα πιανεις το καλοδιο που θες και μετραει το ρευμα, επισης δεν υπαρχει κίνδυνος ηλεκτροπληξιας.

Ενώ με το πολύμετρο υπάρχει κίνδυνος ηλεκτροπληξίας;

Δημοσ.

Ενώ με το πολύμετρο υπάρχει κίνδυνος ηλεκτροπληξίας;

Αμα δεν προσεχεις παντα υπαρχει οταν δουλευεις υπο ταση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...