zoranb Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Παιδιά τι όργανο μπορώ να αγοράσω ώστε να μετράω το ρεύμα που δημιουργεί μια μικρή ανεμογεννήτρια (πχ. το καπέλο τζακιού); Πολύμετρο λέγεται;
leftermann Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 την έφτιαξες κιόλας ρε θηρίο; Με το πολύμετρο όντως μπορείς να μετρήσεις πολλά και διάφορα σχετικά με το ρεύμα.
zoranb Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Χαχα λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω αλλά όχι. Πρέπει να καταλήξω πρώτα στο μοτέρ και μετά στο καπέλο κλπ.
Anorymous Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Παιδιά τι όργανο μπορώ να αγοράσω ώστε να μετράω το ρεύμα που δημιουργεί μια μικρή ανεμογεννήτρια (πχ. το καπέλο τζακιού); Πολύμετρο λέγεται; Μονο για ρευμα αμπερομετρο η αμπεροτσιμπιδα.
zoranb Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δεν είναι καλύτερο να πάρω ένα όργανο που να κάνει πολλά πράγματα και όχι μόνο ένα που να μετράει την ένταση;
Anorymous Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δεν είναι καλύτερο να πάρω ένα όργανο που να κάνει πολλά πράγματα και όχι μόνο ένα που να μετράει την ένταση; ναι αλλα ανεβαινει το κοστος
zoranb Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 ναι αλλα ανεβαινει το κοστος Ας μιλήσουμε με νούμερα γιατί οι γενικότητες δεν βοηθάνε. Πόσο μπορεί να ανέβει το κόστος δηλαδή και το θεωρείς απαγορευτικό ή έστω ξενερωτικό;
Dare-Devil Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 ναι αλλα ανεβαινει το κοστος Εντάξει... ενα τίμιο πολύμετρο με μικρές αποκλίσεις για την δουλεια που το θέλει το παίρνει με 50 ευρώ. Αμα θέλει επαγγελματικά πράγματα να παει σε fluke .
Anorymous Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Ας μιλήσουμε με νούμερα γιατί οι γενικότητες δεν βοηθάνε. Πόσο μπορεί να ανέβει το κόστος δηλαδή και το θεωρείς απαγορευτικό ή έστω ξενερωτικό; δεν εχω ασχοληθει και πολυ οποτε δεν μπορω να σου πω σιγουρα. εγω θα σου ελεγα καλητερα παρε αμπεροτσιμπιδα γιατι δεν θα χρειαζετε να ξερεις συνδεσμολογια και να επεμβεις και στο κυκλωμα
zoranb Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 εγω θα σου ελεγα καλητερα παρε αμπεροτσιμπιδα γιατι δεν θα χρειαζετε να ξερεις συνδεσμολογια και να επεμβεις και στο κυκλωμα Τι εννοείς ακριβώς ότι θα πρέπει να ξέρω συνδεσμολογία κλπ.;
idomeneas26 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Τι εννοείς ακριβώς ότι θα πρέπει να ξέρω συνδεσμολογία κλπ.;Παρε ενα πολυμετρο των 30-40 ευρω να κανεις την δουλεια σου αν και νομιζω οτι εφοσον δεν εχεις βασικες γνωσεις ηλεκτροτεχνιας-ηλεκτρονικων το εγχειρημα ειναι δυσκολο , και δεν ειναι απλο δηλαδη βαζω το μοτερ ,το καπελο και αυτο μου δινει ρευμα .
nick#18 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Για αυτο που θες φιλε μου με 30€ εισαι καλυμενος! και σε Α και σε V. Eχω αυτο http://www.skroutz.gr/s/4510005/Proskit-MT-1270.html
Anorymous Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Τι εννοείς ακριβώς ότι θα πρέπει να ξέρω συνδεσμολογία κλπ.; Το αμπερομετρο μπαινει σε σειρα και πρεπει να ξερεις που θα το βαλεις Α για να μην τα καψεις ολα Β για να μετρησεις το σωστο ρευμα. Η αμπεροτσιμπιδα δεν θελει τιποτα απο αυτα απλα πιανεις το καλοδιο που θες και μετραει το ρευμα, επισης δεν υπαρχει κίνδυνος ηλεκτροπληξιας.
zoranb Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Η αμπεροτσιμπιδα δεν θελει τιποτα απο αυτα απλα πιανεις το καλοδιο που θες και μετραει το ρευμα, επισης δεν υπαρχει κίνδυνος ηλεκτροπληξιας. Ενώ με το πολύμετρο υπάρχει κίνδυνος ηλεκτροπληξίας;
Anorymous Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Ενώ με το πολύμετρο υπάρχει κίνδυνος ηλεκτροπληξίας; Αμα δεν προσεχεις παντα υπαρχει οταν δουλευεις υπο ταση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα