margaritagr Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δεν ειναι θεμα πλυντηριου απορρυπαντικου ή αποσμητικου.... Το χω κι εγω αυτο το θεμα με καποια μπλουζακια τυπου πολο. Τα συγκεκριμενα τα χω φορεσει πολυ, τα χω καμια διετια και μυριζουν ευκολα μετα απο λιγη ωρα που τα φοραω. Οποτε πια δε τα φοραω σε βολτες κλπ, μονο αν ειναι να παω για καμια δουλεια για λιγη ωρα. Δοκιμασε το τοπικο πλυσιμο (και μετα πλυντηριο) αλλα δε νομιζω να κανεις κατι 1
ikaruga24 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Εχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα με ορισμένα μπλουζάκια. Προφανώς και παίζει ρόλο το υλικο. Αν έχει πλαστικό τότε πιάνει πανεύκολα μυρωδιά και δεν βγαίνει εύκολα και μόλις την ξαναφοράς και τύχει να ιδρώσεις ελάχιστα τότε μυρίζει κάτι σαν αλκαλικό. Αν βγάλω τη μπλούζα δεν μυρίζω καθόλου μασχαλίλες, η μπλούζα όμως μυρίζει (όπως είπε και ο TS) μια περίεργη μυρωδιά μεταξύ αλκαλικού και ιδρώτα. Σαν δηλαδή η μπλούζα να "έκλεψε" και να αποθήκευσε τις μυρωδιές πάνω της. Κατά τα άλλα και εγώ δεν σιδερώνω, δεν βλέπω το νόημα όταν φοράω τα ρούχα μου μια φορά και μετά πάλι στα άπλυτα. 1
The_Judas Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Μήπως ιδρώνετε και αφήνετε τα μπλουζάκια άπλυτα για αρκετές μέρες προτού βάλετε πλυντήριο; 1
Swimmer21 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Κατσε ρε παιδια, οταν λετε δεν σιδερωνετε? Τσαλακωμενα τα φορατε? Εκτος αν εννοειτε δεν τα σιδερωνετε απο την 2η φορα και μετα που θα τα φορεσετε 1
_hopelesscase_ Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Μήπως ιδρώνετε και αφήνετε τα μπλουζάκια άπλυτα για αρκετές μέρες προτού βάλετε πλυντήριο; Οχι Εχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα με ορισμένα μπλουζάκια. Προφανώς και παίζει ρόλο το υλικο. Αν έχει πλαστικό τότε πιάνει πανεύκολα μυρωδιά και δεν βγαίνει εύκολα και μόλις την ξαναφοράς και τύχει να ιδρώσεις ελάχιστα τότε μυρίζει κάτι σαν αλκαλικό. Αν βγάλω τη μπλούζα δεν μυρίζω καθόλου μασχαλίλες, η μπλούζα όμως μυρίζει (όπως είπε και ο TS) μια περίεργη μυρωδιά μεταξύ αλκαλικού και ιδρώτα. Σαν δηλαδή η μπλούζα να "έκλεψε" και να αποθήκευσε τις μυρωδιές πάνω της. Κατά τα άλλα και εγώ δεν σιδερώνω, δεν βλέπω το νόημα όταν φοράω τα ρούχα μου μια φορά και μετά πάλι στα άπλυτα. Κατσε ρε παιδια, οταν λετε δεν σιδερωνετε? Τσαλακωμενα τα φορατε? Εκτος αν εννοειτε δεν τα σιδερωνετε απο την 2η φορα και μετα που θα τα φορεσετε Οχι ποτε δεν σιδερωνω, ειμαι λετσος 1
Physics_Rulez Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Έχω αρκετά συνθετικά μπλουζάκια τα οποία δε μυρίζουν. Από under armour μέχρι tresspass, milo, body talk, adidas και δε μυρίζει κανένα έτσι όπως λες. Βέβαια τα φοράω μια φορά και εννοείται μπαίνουν στα άπλυτα. Πες μας τι μάρκα είναι να τα αποφεύγουμε τουλάχιστον.
The_Judas Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Τα συνθετικά νομίζω ότι μυρίζουν λιγότερο γιατί δεν απορροφάνε την υγρασία όπως τα βαμβακερά.
d_gkal Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 προκαλουν ιδρωτα. ο οποιος σε συνδυασμο με το πλαστικο, ΒΡΩΜΑΕΙ 1
The_Judas Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Αν μιλάμε για μπλουζάκια τύπου adidas climacool, nike dry fit και under armor, αυτά δεν μυρίζουν καθόλου γιατί είναι κατασκευασμένα για αθληση και γιατί αποβάλουν τον ιδρώτα.
De@th L0rd Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Λοιπόν πρώτα πλύσιμο μασχάλης, trimming τριχών και μετά σωστό αποσμητικό για την συγκεκριμένη περιοχή. Καλό θα ήταν να μη φοράτε τα μπλουζάκια μια ολόκληρη βδομάδα αφήνοντας τα άπλυτα. Η μασχαλίλα είναι θάνατος. Ειδικά όσοι έχουν πρόβλημα με αυτό, ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ τα πολυεστερικά ρούχα. ΔΕΝ κάνουν για σας. 3
revolver1990 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Λοιπόν πρώτα πλύσιμο μασχάλης, trimming τριχών και μετά σωστό αποσμητικό για την συγκεκριμένη περιοχή. Καλό θα ήταν να μη φοράτε τα μπλουζάκια μια ολόκληρη βδομάδα αφήνοντας τα άπλυτα. Αυτό ακριβώς κάνω.Το καλοκαίρι ειδικά το κάνω 2 φορές.Δεν έχω χαλάσει ούτε ένα μπλουζάκι.Πιθανότατα να παίζει ρόλο και τις τοξίνες που αποβάλλει ο κάθε οργανισμός. 1
TeZaS Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Είχα ένα παρόμοιο θέμα όταν έμενα Χίο. Με το ίδρωνα λίγο μύριζαν οι μπλούζες σαν ξυνίλα-μουχλίλα-ιδρωτίλα-κωλίλα, Το ίδιο πάθαινα και με τις πετσέτες, με το που θα γίνονταν νωπές μια φορά μύριζαν. Κοίταξε αν τα μαζεύεις εντελώς στεγνά, αν είναι ελάχιστα νωπά όταν τα μαζεύεις μπορεί να σου κάνει το ίδιο πρόβλημα. Τα απλωνα μέσα εγώ μέχρι να ανακαλύψω τι έφταιγε. Κάνε μια δοκιμή και σε 2 μπλούζες που ξέρεις οτι μυρίζουν μάζεψε την μία όπως θα την μάζευες κανονικά και την άλλη άστη απλωμένη ακόμα παραπάνω ή βάλτη σε κανα καλοριφέρι να γίνει κάρκαλο και δες
xatzhs1992 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 λοιπον η λυση ειναι μια.. πανε παρε αποσμητικο vichy home απο φαρμακιο 14 ευρο τα δυο αποσμιτικα!!! δεν θα ξαναβρωμεισης ποτε ουτε σαν κωλιλα ουτε κουναβιλα ουτε νταγκιλα ουτε πουρτσιλα!!!!!!!! 1
revolver1990 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Χατζή το πιο σημαντικό....αφήνει άσπρα σημάδια στα t-shirt? Αν όχι το αγοράζω ....χθες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα