H1llzFr4D Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Καλημέρα σε όλους Αποφάσισα να αγοράσω επιτέλους μια οθόνη, μιας και έχω βγάλει τα μάτια μου 1 χρόνο τώρα με τις 15" του λάπτοπ. Θα έκανα αυτήν την αγορά ούτως η άλλως μόλις αγόραζα καινούργιο υπολογιστή (σε μερικούς μήνες - ευελπιστώ πριν το καλοκαίρι), αλλά σκέφτηκα να πάρω την οθόνη από τώρα, ώστε να την συνδέσω με το λάτποπ με hdmi (ανάλυση 1366x768), και όταν πάρω υπολογιστή να την έχω έτοιμη. Χρειάζομαι όμως βοήθεια σχετικά με την επιλογή της. ; Έχω αρκετά χαμηλό budget (150-200 ευρώ εντελώς μαξ - θα προτιμούσα κάτι κοντά στα 150). Από οτι καταλαβαίνω σε αυτά τα λεφτά το 1080p είναι μονόδρομος, δεν κοιτάω καν σε 1200-1440p. Με δεδομένο οτι η οθόνη θα χρησιμοποιείται κυρίως για games και ταινίες, και η απόσταση που θα έχω από αυτή είναι σχετικά μικρή: από μισό μέτρο μέχρι 1-1,5, να κοιτάξω σε 24" ή 27"; Ποιά οθόνη θα μου προτείνατε σε αυτά τα λεφτά; Να αναφέρω οτι βρήκα στο skroutz αρκετές που να καλύπτουν αυτά τα κριτηρια. Συγκεκριμένα μου γυάλισαν μερικές LG στα 150-170, αλλά οι περισσότερες δεν είχαν review, και μια που έτυχε να έχει ήταν αρνητικά (κυρίως λόγω backlight bleeding), οποτε δεν εχω κάποια στο μυαλό μου αυτήν την στιγμή Ευχαριστώ για την βοήθεια εκ των προτέρων!
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 θα ελεγανα κοιταξεις για 24αρα γτ 1080p 27αρα και στο1 μετρο δεν θα σου αρεσει το οπτικο αποτελεσμα! 1
H1llzFr4D Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 θα ελεγανα κοιταξεις για 24αρα γτ 1080p 27αρα και στο1 μετρο δεν θα σου αρεσει το οπτικο αποτελεσμα! Ευχαριστώ για την απάντηση! Είναι πολλές οι ίντσες για αυτήν την απόσταση και ανάλυση ε; Ψάχνοντας στο skroutz, μου φάνηκε αρκετά ωραία αυτή, asus στα 130, παρόλο που αρχικά πήγαινα για LG. Βλέπω αρκετά καλά σχόλια όσο έψαξα. Απόψεις; Κάποια άλλη πρόταση; Ά και κάτι τελευταίο, βλέπω οτι 24" υπάρχουν ελάχιστες - οι περισσότερες είναι 23,6 23,8 ή κάτι τέτοιο. Υπάρχει κάποια ουσιαστική διαφορά (πέρα από τις 0,2 και 0,4 ίντσες διαφορά);
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 πολυ καλη επιλογη! οχι απλα ειναι για να βγαινει η αναλογια 16:9,διαφορα ειναι 0 ξερω γω...
petran91 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Εγώ φίλε μου είχα το ίδιο δίλημμα με σένα.Τελικά πήρα ένα Samsung S27D590 το οποίο είναι 27'' 1080p. Η απόσταση μου από αυτήν είναι 1 μέτρο περίπου. Οι περισσότεροι εδώ έλεγαν ότι δεν αξίζει τέτοιο μέγεθος 1080p γιατί είναι πολύ μικρή η ανάλυση και θα pixelιάζει. Σε πληροφορώ είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με την επιλογή μου, δεν το μετάνιωσα ούτε στιγμή. Εγώ προσωπικά pixel δεν βλέπω.Επειδή λοιπόν είναι υποκειμενικό το αν θα σου κάνει ή όχι, θα σου πρότεινα αρχικά να πας να κοιτάξεις σε κάποιο μαγαζί τα 27αρια μονιτορ για να κρίνεις μόνος σου αν θα σε βολέψουν ή όχι.Τέλος στο budget σου δεν υπάρχουν αξιόλογα 27αρια(είχα φάει μέρες να ψάχνω για εμένα). Πρέπει να ανέβεις λίγο πάνω από τα 200 αν θες να βρεις κάτι καλό σε 27'.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα