cbr750 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 καλησπερα εδω και μερικες ημερες με βασανιζει το εξης ερωτημα ,αν υπαρχει στα αληθεια σχολη για να γινεις μυστκος πρακτορας .. ειχα περασει της προαλες απο τα ιεκ στον βολο και δεν ειχανε ιδεα (ισως στα ιδιωτικα να υπαρχει κατι τετοιο) θα περασω και απο δευτερα στο οαεδ να κανω και εκει μια ερωτηση . απο την μια αν υπαρχει τετοια σχολη εδω στην ελλαδα ,το καταλαβαινω οτι θα πρεπει να την κρατησουνε μυστικη ,αλλα απο την αλλη υπαρχουνε καποιοι απο εμας που εχουμε ονειρα ,μας πεταχτηκαν τα ματια οξω για να δουμε ολες της ταινιες του 0007 γιατι θα πρεπει να μας βγαλουνε την πιστη για να μαθουμε περισσοτερα για μια τετοια σχολη. στους νεους πορους ειχα μαθει οτι περισυ το καλοκαιρι κανανε κατι σεμιναρια αλλα δεν ειμαι βεβαιος αν ηταν για πρακτορες η για ναυαγοσοστες ,(και σιγα την διαφορα) αν καποιος απο εσας γνωριζει κατι περισσοτερο θα του ειμουν υποχρεως
GreyHorse Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 καλησπερα εδω και μερικες ημερες με βασανιζει το εξης ερωτημα ,αν υπαρχει στα αληθεια σχολη για να γινεις μυστκος πρακτορας .. ειχα περασει της προαλες απο τα ιεκ στον βολο και δεν ειχανε ιδεα (ισως στα ιδιωτικα να υπαρχει κατι τετοιο) θα περασω και απο δευτερα στο οαεδ να κανω και εκει μια ερωτηση . απο την μια αν υπαρχει τετοια σχολη εδω στην ελλαδα ,το καταλαβαινω οτι θα πρεπει να την κρατησουνε μυστικη ,αλλα απο την αλλη υπαρχουνε καποιοι απο εμας που εχουμε ονειρα ,μας πεταχτηκαν τα ματια οξω για να δουμε ολες της ταινιες του 0007 γιατι θα πρεπει να μας βγαλουνε την πιστη για να μαθουμε περισσοτερα για μια τετοια σχολη. στους νεους πορους ειχα μαθει οτι περισυ το καλοκαιρι κανανε κατι σεμιναρια αλλα δεν ειμαι βεβαιος αν ηταν για πρακτορες η για ναυαγοσοστες ,(και σιγα την διαφορα) αν καποιος απο εσας γνωριζει κατι περισσοτερο θα του ειμουν υποχρεως Φυσικά και υπάρχει, πολλά χρόνια τώρα https://m.youtube.com/watch?v=HK81vqMbzgE
_hopelesscase_ Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Πρώτα οδηγός διαστημόπλοιου, τώρα μυστικός πράκτορας. Νομίζω είσαι μπερδεμένος και χρειάζεσαι επειγόντως επαγγελματικό προσανατολισμό.... Πάντως αν σου τη βαρέσει για μοναχός, μην ανοίξεις καινούριο τόπικ, υπάρχει. 3
g_alkis Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Βλέπω το μπαν να έρχεται με συνοπτικές διαδικασίες 4
cbr750 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 οχι καμια σχεση με θου βου ..εγω μιλαω για σοβαρη σχολη που βα βγαινεις απο εκει hitman
Unabomber Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 οχι καμια σχεση με θου βου ..εγω μιλαω για σοβαρη σχολη που βα βγαινεις απο εκει hitman
cbr750 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Πρώτα οδηγός διαστημόπλοιου, τώρα μυστικός πράκτορας. Νομίζω είσαι μπερδεμένος και χρειάζεσαι επειγόντως επαγγελματικό προσανατολισμό.... Πάντως αν σου τη βαρέσει για μοναχός, μην ανοίξεις καινούριο τόπικ, υπάρχει. ο οδηγος πυραυλου ισχυει , απλα σαν πρακτορας θελω κατι σαν ημιαπασχοληση τα σαββατοκυριακα η οταν δεν θα ταξιδευω.. ξερω γω μπορει και σαν οδηγος μαζι να εργαζομαι και σαν πρακτορας στο διαστημα ..τι διαολο ενας πρακτορας ολο και καπου θα χρησιμευει
TriLoBiTe Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Σχολές μυστικών πρακτόρων; Γίνε καλύτερα σπρώχτωρ.
tarantules Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Πέραν της πλάκας, πριν 2-3 χρόνια εαν θυμάμαι καλά είχε πάρει η ΕΥΠ κάποια άτομα.Πρέπει να έχεις γνωστό από μέσα όμως για να πάρεις πληροφορίες
Gtr34 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Ναι υπάρχει τέτοια σχολή. Τους συναντάς στα λεωφορεία και σου ζητούν επίμονα εισιτήριο. 3
cbr750 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 εχω μια θεια που εργαζεται σαν καθαριστρια στην ευπεα αν βγαινουν συχνα προκυρηξεις ισως μπορεσει να κανει τα κουμαντα της
NikosKallithea Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Ναι υπάρχουν αλλα δεν μπορώ να σου πω ειναι μυστικό. 2
akpe Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Πέραν της πλάκας, πριν 2-3 χρόνια εαν θυμάμαι καλά είχε πάρει η ΕΥΠ κάποια άτομα.Πρέπει να έχεις γνωστό από μέσα όμως για να πάρεις πληροφορίες [...] είχε πάρει η ΕΥΠ [...] για να πάρεις πληροφορίες [...] η ΕΥΠ [...] πληροφορίες See what he did there? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις