newtech Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Καλησπερα σε ολους. Καναμε ενα Transfer ενα website με την εταιρια μου. Το σιτε πλεων το εχουμε εμεις αλλα ειναι απλα ενα copy/paste του original (εχουμε σιμφονια φυσικα). Ψαχνουμε καποιον webdesigner για να μας κανει βασικες αλλαγες αλλα θελουμε αρχικα να αλλαξουμε 2 πραγματα. 1)Τα contact details 2)Την μαιλ forma να πανε αλλου τα μαιλς. Εχω φυσικα την προσβαση στον server και θελω να ρωτισω αν μπορει να γινει καπως με απλο edit και που μπορω να βρω αυτα τα στοιχεια. το σιτε ειναι www.knt-86.cz και το contact κ φορμα για μαιλ ειναι εδω http://www.knt-86.cz/en/contact-en.html Ευχαριστω
dimman24 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Καταρχην (συγνωμη κιολας) αλλα δε θελεις μονο αυτο...η σελιδα ειναι σε joomla και η σελιδα του administrator ειναι ανοιχτη...! Μεγα σφαλμα για εσας και οποιον σας το εφτιαξε!!! Τα mail πηγαινουν αλλου για αλλου γιατι εχει βαλει λαθος mail box....Και δεν εχω καταλαβει εαν ειναι web-store ή απλα ενα site ενημερωσης προιοντων...!στειλε pm εαν θελεις συμβουλες και λυσεις
newtech Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Καταρχην (συγνωμη κιολας) αλλα δε θελεις μονο αυτο...η σελιδα ειναι σε joomla και η σελιδα του administrator ειναι ανοιχτη...! Μεγα σφαλμα για εσας και οποιον σας το εφτιαξε!!! Τα mail πηγαινουν αλλου για αλλου γιατι εχει βαλει λαθος mail box....Και δεν εχω καταλαβει εαν ειναι web-store ή απλα ενα site ενημερωσης προιοντων...!στειλε pm εαν θελεις συμβουλες και λυσεις Ναι θα υπαρχει ο admin που θα γνωριζει απο joomla απλα πρως το παρών δεν εχουμε βρει ατομο (ειμαι τσεχια). Για αυτο θελω αρχικα αν γινονται οι 2 αυτες αλλαγες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα