Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας παιδια θελω να αγορασω ενα tablet κυριως για απλη χρηση τυπου facebook και Internet αλλα και λιγα παιχνιδια αλλα οχι "βαρια" παιχνδια. Τι θα μου προτεινατε να παρω δινω μεχρι 250. Ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

Καλησπερα σας παιδια θελω να αγορασω ενα tablet κυριως για απλη χρηση τυπου facebook και Internet αλλα και λιγα παιχνιδια αλλα οχι "βαρια" παιχνδια. Τι θα μου προτεινατε να παρω δινω μεχρι 250. Ευχαριστω εκ των προτερωνο

Skroutz.gr

Καλημέρα παιδιά και χρόνια πολλά καλές γιορτές. Εγω ψάχνω τόσο καιρό tablet και ακόμα δεν έχω καταλήξει. Αλεξ, ρίξε μια ματιά  στ

Καλησπερα σας παιδια θελω να αγορασω ενα tablet κυριως για απλη χρηση τυπου facebook και Internet αλλα και λιγα παιχνιδια αλλα οχι "βαρια" παιχνδια. Τι θα μου προτεινατε να παρω δινω μεχρι 250. Ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

Για την χρήση που θέλεις προφανώς θα σε βολέψει ένα android tablet. 

Εάν θέλεις μπορείς να πάρεις από Κίνα όπου και θα σου βγει φθηνότερα.

Αυτό για παράδειγμα έχει πολύ καλή μπαταρία και εγώ είμαι ευχαριστημένος από την εταιρία (pipo) και από το site (banggood) καθώς έχω αγοράσει από το site πριν από περίπου 3 χρόνια το pipo max m1 και πρόσφατα το pipo w3. 

http://www.banggood.com/PIPO-P1-RK3288-Quad-Core-9_7-Inch-Android-4_4-Retina-Tablet-p-932947.html

Εάν βέβαια ενδιαφέρεσαι για tablet από Κίνα θα βρεις πολλές επιλογές.    

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά και χρόνια πολλά καλές γιορτές. Εγω ψάχνω τόσο καιρό tablet και ακόμα δεν έχω καταλήξει. Αλεξ, ρίξε μια ματιά  στ

Καλημέρα. Αλεξ, ριξε μια ματιά στο Skroutz.gr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...