Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια θα θελα τη γνωμη σας ποιο πιστευεται οτι ειναι καλυτερη επιλογη για tablet με κοινωνικη αληλεγυη απο οτε. ειμαι αναμεσα σε lg g8 και στο samsung. το Lg ειναι 4 πυρινο ναι αλλα και το samsung ειναι samsung και αισθητικα ειναι καλυτερο νομιζω. βεβαια ειναι 2 πυρινο αλλα αποτι εχω δει στα κινητα δε παιζουν ρολο τοσο οι πυρινες γιατι και τα κινεζικα ειναι 8πυρινα αλλα κολανε και δεν εχουν καμια σχεση με τις γνωστες μαρκες... οποιος εχει το ενα η το αλλο η μπορει να βοηθησει με χαρα περιμενω να ακουσω την αποψη σας.. ευχαριστω..

* σκευτομουν στην αρχη για mls που ειναι 8πυρινο αλλα δε μου γεμισε και τοσο το ματι.. :)

Δημοσ.

να σου πω λιγο κατι φιλε μου.....ολα κινεζικα ειναι.και lg,samsung,sony τι νομιζες?τα samusung ειναι μαπα και εγω σου προτεινω,μιας και το εχει ενας φιλος μου το lg.....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

να σου πω λιγο κατι φιλε μου.....ολα κινεζικα ειναι.και lg,samsung,sony τι νομιζες?τα samusung ειναι μαπα και εγω σου προτεινω,μιας και το εχει ενας φιλος μου το lg.....

Samsung μάπα. Yeah... Οπως όλοι οι Ελληνες φοροφυγάδες και ολοι οι αλβανοί κλέφτες...

Ρε τα πιστεύεις αυτά που λες? Τρολλάκι...

Ολα στο ίδιο καζάνι

000000027.jpg

mls καλύτερα όχι, αν και έχουν ελαφριά rom, χάνουν κάποιες λειτουργίες, το Samsung για την οθόνη του είναι ελάχιστα καλύτερο. το lg λόγω επεξεργαστή. Δεν έχουν τρομερές διαφορές μεταξύ τους...

Oλα στην Κίνα φτιάχνονται, αλλά με διαφορετικές προδιαγραφές! ;)

Επεξ/σία από Sheogorath
  • Like 1
Δημοσ.

θα συνφωνησω.. δε σημενει οτι επειδη φιαχνονται κινα οτι ειναι κ κινεζικα.. εχουν τεραστιες διαφορες τα επωνυμα απο τα μη και τα κινεζικα. και το εχω διαπιστωσει πολλακις. παντως στο κινητο μου το samsung που εχω πεταει δε κολαει πουθενα τωρα για το tablet samsung εχω μια επιφυλαξη.. λογο οτι ειναι σχετικα παλιο..

Samsung μάπα. Yeah... Οπως όλοι οι Ελληνες φοροφυγάδες και ολοι οι αλβανοί κλέφτες...

Ρε τα πιστεύεις αυτά που λες? Τρολλάκι...

Ολα στο ίδιο καζάνι

000000027.jpg

mls καλύτερα όχι, αν και έχουν ελαφριά rom, χάνουν κάποιες λειτουργίες, το Samsung για την οθόνη του είναι ελάχιστα καλύτερο. το lg λόγω επεξεργαστή. Δεν έχουν τρομερές διαφορές μεταξύ τους...

Oλα στην Κίνα φτιάχνονται, αλλά με διαφορετικές προδιαγραφές! ;)

οποτε πιστευεις καλυτερα lg λογο επεξεργαστη ετσι;

Δημοσ.

Φιλε μου το lg g pad 8.0 lte v490 εχω και εγω απο κ.αλληλεγγυη και ειμαι ικανοποιημενος. Εχει λιγο lag μερικες φορες αλλα γενικα ειναι αξιοπρεπες αν και για το Samsung δεν εχω γνωμη. Υπαρχει ηδη ενοτητα για την κ.αλληλεγγυη οπου συμμετεχουν πολλοι και με διαφορα ταμπλετς οποτε καλυτερα να μπεις εκει. Θα παρεις περισσοτερες γνωμες

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...