Udaba Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Έχω αυτήν την μητρική p5g41t-m lx2/gb/lpt . Και πριν απο λίγες μέρες έβαλα καινούργιο cpu . Έναν Intel® Xeon® Processor L5420 , και μου ζητάει BIOS UPDATE for unleashing full power of CPU , αλλά όταν πάω να κάνω update , δεν με αφήνει . Τι να κάνω ;
SPANK Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δεν σε αφήνει τι ενοείς τι σου βγάζει δώσε περισσότερες λεπτομέρειες. Επίσης δες ποια version του bios έχεις και τι έχει στην σελίδα της μητρικής
jim_p Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Ο επεξεργαστης που εβαλες δεν υποστηριζεται καν απο τη μητρικη που εχεις! Το οτι ειναι το ιδιο socket και ταιριαζει να μπει, δεν σημαινει και οτι δουλευει... http://www.asus.com/Motherboards/P5G41TM_LX/HelpDesk_CPU/
Udaba Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Ο επεξεργαστης που εβαλες δεν υποστηριζεται καν απο τη μητρικη που εχεις! Το οτι ειναι το ιδιο socket και ταιριαζει να μπει, δεν σημαινει και οτι δουλευει... http://www.asus.com/Motherboards/P5G41TM_LX/HelpDesk_CPU/ Φίλε δεν έχω αυτήν την μητρική .... Και 2ον υποστηρίζεται προς το παρόν , όλα καλά πάνε .... Άπλα όταν πάω να περάσω τα updates , δεν μου το επιτρέπει ..
Sakisss!!! Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) Γεια,Επίσημα δεν υποστήριζονται οι 771 σε socket 775 μπορείς να φτιάξεις custom εκδοσή του bios σου και να τον υποστηρίζει 100%. προς το τέλος της σελίδας σου λέει τι πρέπει να κατεβάσεις : http://www.overclock.net/t/1431723/mod-lga775-support-for-lga771-xeon-cpus/860 Μπορείς και να τους στείλεις ένα αντίγραφο του bios σου και να στο φτιάξουν αυτοί. Πάντα με δικιά σου ευθύνη. Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2015 από Sakisss!!!
dimpa16 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Έχω αυτήν την μητρική p5g41t-m lx2/gb/lpt . Και πριν απο λίγες μέρες έβαλα καινούργιο cpu . Έναν Intel® Xeon® Processor L5420 , και μου ζητάει BIOS UPDATE for unleashing full power of CPU , αλλά όταν πάω να κάνω update , δεν με αφήνει . Τι να κάνω ; Φίλε δεν έχω αυτήν την μητρική .... Και 2ον υποστηρίζεται προς το παρόν , όλα καλά πάνε .... Άπλα όταν πάω να περάσω τα updates , δεν μου το επιτρέπει .. Υπάρχει κάτι που έχω χάσει ;
jim_p Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Εννοει τη μητρικη που ποσταρα εγω στο url... Δεν ειναι P5G41T-M LX που ποσταρα εγω, ειναι P5G41T-M LX2/GB/LPT. 1
dimpa16 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Εννοει τη μητρικη που ποσταρα εγω στο url... Δεν ειναι P5G41T-M LX που ποσταρα εγω, ειναι P5G41T-M LX2/GB/LPT. O.k.
Udaba Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Ναι ισχύει . Τέλος πάντων , απλά ήθελα να μάθω αν αξίζει η κάτι τέτοιο .. Τι λέτε να κάνω;
Sakisss!!! Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Εάν είσαι ευχαριστημένος το αφήνεις έτσι. Αλλά κοίτα αν δουλεύει σωστά το Speedstep.
La_MoRt Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Εγώ πάλι δε μπορώ να βρω το link της μητρικής σου. Ελπίζω να το έχεις δει και να το υποστηρίζει. Για μένα update bios είναι κάτι το όποιο δε θα ρίσκαρα ούτε με προγράμματα ούτε να μου φτιάξουν κάτι. Όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω είναι δικιά σου η ευθήνη γιατί αν δε πάει κάτι καλά ξέρεις τι θα συμβεί; Θα κλαις τη μητρική... Για αυτό γνώμη μου update bios μόνο από oficial site προϊόντος. Τσεκάρεις ποια έκδοση φοράει και αν υπάρχει καινούρια τη περνάς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα