santostalitsa Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 καλημέρα σε όλους , θα ήθελα να ρωτήσω και να μου πείτε τη γνώμη / εμπειρια σας για τις αγορές μεσω internet . Κατα καιρούς θέλω να αγοράσω διαφορα πράγματα απο e-shop του εξωτερικου γιατι εχει μοναδικα πραγματα κ μοναδικες τιμες , ειναι ευκαιριες . Αλλα ποτε δεν εχω τολμησει να το κανω γιατι φοβαμαι για πολλα κ διαφορα . με ποια κριτηρια , πως μπορω να καταλαβω αν ενα e-shop ειναι αληθινο και θα μου στειλει αυτο που πουλαει και δεν ειναι απατη και πως μπορω να διασφαλιστω σε περιπτωση που κατι παει στραβα . Ευχαριστω πολυ !
makfil Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Καλώς όρισες στο forum και καλές δημοσιεύσεις. Σαν αρχή, στις αγορές από το εξωτερικό, σου προτείνω να διαβάσεις τον επικαιροποιημένο οδηγό της υπογραφής μου.
letom Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 με ποια κριτηρια , πως μπορω να καταλαβω αν ενα e-shop ειναι αληθινο και θα μου στειλειαυτο που πουλαει και δεν ειναι απατη και πως μπορω να διασφαλιστω σε περιπτωση που κατι παει στραβα . Για να σου φύγει η κυριότερη φοβία που δεν είναι άλλη από το "πως θα διασφαλιστώ?", σου απαντώ με μία λέξη: Paypal. Αν πληρώσεις με paypal και δεν παραλάβεις το αντικείμενο ή αν το παραλάβεις χαλασμένο ή οτιδήποτε, τότε κατά 99% παίρνεις πίσω τα λεφτά σου. Γενικά όπου ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με paypal, να ΜΗΝ εμπιστεύεσαι να στείλεις χρήματα. Υπάρχουν βέβαια και εξαιρέσεις αλλά για αρχή χωρίς paypal μην κάνεις βήμα. Από εκεί και πέρα διαβάζοντας και τον οδηγό θα σου λυθούν οι περισσότερες απορίες.
santostalitsa Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Σας ευχαριστω πολυ για τις αμεσες απαντησεις σας παιδια , θα ανοιξω ενα λογαριασμο paypal κ θα εχω το κεφαλι μου ησυχο δεν ηξερα οτι σε διασφαλιζει - προσταυτει το paypal. καλη εβδομαδα να εχετε.............
eddie1996 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Σας ευχαριστω πολυ για τις αμεσες απαντησεις σας παιδια , θα ανοιξω ενα λογαριασμο paypal κ θα εχω το κεφαλι μου ησυχο δεν ηξερα οτι σε διασφαλιζει - προσταυτει το paypal. καλη εβδομαδα να εχετε............. Εάν αντιμετωπίσεις οποιοδήποτε πρόβλημα με το paypal στην αρχή καθώς και ενεργοποίηση κτλ κτλ μην διστάσεις να μας ρωτήσεις.
santostalitsa Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Εφτιαξα λογαριασμο paypal , ολα οκ , ευχαριστω πολυ !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα