Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας! Είναι η πρώτη μου ανάρτηση στη σελίδα, ελπίζω να εκθέτω στη σωστή κατηγορία το θέμα. Σπουδάζω στο Πολυτεχνείο Αρχιτεκτονική. Έχω δώσει τα 28 από τα 54 μαθήματα και προς το παρόν βγάζω Μ.Ο. 7.84. Από δω και μπρος θα πρέπει να γράφω 8 και πάνω για αυξάνεται ο μέσος όρος. Οκ έχω και δύσκολα μαθήματα στα οποία θα ήταν το ιδανικό να έγραφα και 5-6-7 μάξιμουμ. Για ερευνητική και διπλωματική γνωρίζει κανείς το ποσοστό βαρύτητας στον τελικό βαθμό; Και για πανεπιστημία σε Αγγλία και Αμερική ποια είναι τα στανταρντς τους για αποδοχή; Θέλω να κάνω μεταπτυχιακό όχι μόνο για να βρω δουλειά στη συνέχεια αλλα και επειδή λατρεύω το αντικείμενο και και θέλω να ασχοληθώ εις βάθος ακόμα παραπάνω, συν το ότι δεν έχω μέσο και βασίζομαι σε ένα πολύ καλό χαρτί μεταπτυχιακού.. Κάνω και θα κάνω τα δυνατά μου για να εξασφαλίσω καλούς βαθμούς αλλά είμαι από τους τύπους της πρακτικής και όχι της θεωρίας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

7,8 για αρχιτεκτονική ειναι λιγο χαμηλά... Μήπως θελει λιγο προσπάθεια παραπάνω; Εχω 6-7 φίλους και κανένας δεν εχει κάτω απο 8,8..!

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω κατά πόσο μετράει η διπλωματική στον τελικό βαθμό του πτυχίου, αλλά σίγουρα βοηθάει πολύ στην αξιολόγηση σου ως φοιτητής. Το να έχεις να δείξεις ένα άρτιο project σε ένα θέμα που "πουλάει" αυτή τη στιγμή είναι -νομίζω- πιο σημαντικό από το βαθμό. Για αυτό ψάξτο καλά, βρές ένα καθηγητή με καλή ερευνητική δουλειά και δούλεψε πολύ!

Δημοσ.

7,8 για αρχιτεκτονική ειναι λιγο χαμηλά... Μήπως θελει λιγο προσπάθεια παραπάνω; Εχω 6-7 φίλους και κανένας δεν εχει κάτω απο 8,8..!

Τι διάολο, όλοι οι φίλοι σου με άριστα πήραν πτυχίο; :P

Δημοσ.

η παρέα του BBT είστε?

• Like 1
Δημοσ.

Τι διάολο, όλοι οι φίλοι σου με άριστα πήραν πτυχίο; :P

γενικοτερα και εγω ξερω οτι οι βαθμοι στην αρχιτεκτονικη ειναι υψηλοι

Δημοσ.

Για εμπ μιλάω. Αλλα γενικά είμαστε λιγο παρέα ΒΒΤ :P

Σίγουρα πάντως σε αυτή την επιστήμη μετράει παρα πολυ και το portfolio !!

Δημοσ.

Γειά σας! Είναι η πρώτη μου ανάρτηση στη σελίδα, ελπίζω να εκθέτω στη σωστή κατηγορία το θέμα. Σπουδάζω στο Πολυτεχνείο Αρχιτεκτονική. Έχω δώσει τα 28 από τα 54 μαθήματα και προς το παρόν βγάζω Μ.Ο. 7.84. Από δω και μπρος θα πρέπει να γράφω 8 και πάνω για αυξάνεται ο μέσος όρος. Οκ έχω και δύσκολα μαθήματα στα οποία θα ήταν το ιδανικό να έγραφα και 5-6-7 μάξιμουμ. Για ερευνητική και διπλωματική γνωρίζει κανείς το ποσοστό βαρύτητας στον τελικό βαθμό; Και για πανεπιστημία σε Αγγλία και Αμερική ποια είναι τα στανταρντς τους για αποδοχή; Θέλω να κάνω μεταπτυχιακό όχι μόνο για να βρω δουλειά στη συνέχεια αλλα και επειδή λατρεύω το αντικείμενο και και θέλω να ασχοληθώ εις βάθος ακόμα παραπάνω, συν το ότι δεν έχω μέσο και βασίζομαι σε ένα πολύ καλό χαρτί μεταπτυχιακού.. Κάνω και θα κάνω τα δυνατά μου για να εξασφαλίσω καλούς βαθμούς αλλά είμαι από τους τύπους της πρακτικής και όχι της θεωρίας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

ο κανονισμός της σχολής ή το προγραμμα σπουδών δεν αναφέρουν το ποσοστό βαρύτητας; 

Δημοσ.

Εμένα οι φίλοι μου έχουν ΜΟ 11/10 και πήραν πτυχίο στα 2.5 χρόνια.

Απο εκεί και πέρα, ο ΜΟ παίζει ρόλο αλλά δεν ειναι το μοναδικό κριτήριο. Δεν ξέρω πως ειναι στην αρχιτεκτονική, αλλά στους υπόλοιπους τομείς της μηχανικής και γενικά των φυσικών επιστημών με ΜΟ γύρω στο 7.5/10, με καλό θέμα πτυχιακής που έχεις εργαστεί πάνω του, με πρακτική και 2-3 σοβαρές συστατικές, δεν έχεις σχεδον ποτέ πρόβλημα να μπεις στη συντριπτική πλειοψηφία των μεταπτυχιακών.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...