MaxPayne Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 δεν μπορω να δω κανενα youtube video,απο κανενα προγραμμα περιηγησης ειτε html5 ειτε flash..εχω δοκιμασει τα παντα..ρεσταρτ η/υ και ρουτερ..διαγραφη δεδομενων / cookies κλπ , αλλαξα το dns se 8 8 8 8 κ αφου ειδα δεν γινεται τιποτα το εκανα default...εχω κανει 100 φορες απεγκατασταση τα προγραμματα και το flash player..εχω δοκιμασει να μπω απο αλλο internet ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΤΙΠΟΤΑ...βοηθεια πραγματικα...system restore δεν γινεται δυστηχως...αυτο συμβαινει ΜΟΝΟ με youtube...απο metacafe/dailymotion μπορω..επισης μπορω να παιξω ΚΑΙ flash games οπως πχ στο friv
Sakisss!!! Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Το pc σου χρειάζεται format και θα στρώσει. Πότε έκανες τελευταία φορά?
MaxPayne Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 πριν κανα μηνα..αλλα κτ θα υπαρχει περα απο αυτο....
Sheogorath Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Ναι, Avtivirus. Εχεις κανένα? Κάνε scan με Malwarebytes!
MaxPayne Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 εχω κανει,και με antispyware...βρηκε ορισμενα αρχεια τα διεγραψε,εκανα ρεσταρτ αλλα τιποτα
Pseudonumo Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 πώς τα κάνετε αυτά ρε ; τί νόημα έχει το μήνυμά σου? δεν μπορω να δω κανενα youtube video,απο κανενα προγραμμα περιηγησης ειτε html5 ειτε flash..εχω δοκιμασει τα παντα..ρεσταρτ η/υ και ρουτερ..διαγραφη δεδομενων / cookies κλπ , αλλαξα το dns se 8 8 8 8 κ αφου ειδα δεν γινεται τιποτα το εκανα default...εχω κανει 100 φορες απεγκατασταση τα προγραμματα και το flash player..εχω δοκιμασει να μπω απο αλλο internet ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΤΙΠΟΤΑ...βοηθεια πραγματικα...system restore δεν γινεται δυστηχως... αυτο συμβαινει ΜΟΝΟ με youtube...απο metacafe/dailymotion μπορω..επισης μπορω να παιξω ΚΑΙ flash games οπως πχ στο friv Τί εννοείς δε βλέπεις? πες κάτι παραπάνω για να πάρεις βοήθεια.
Daywalker Blade 4 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Αντιμετωπίζω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με τον T.S. με τη διαφορά ότι στα video εγώ έχω μόνο ήχο και καθόλου εικόνα,καλό θα είναι βέβαια να μας διευκρινίσει κι ο MaxPayne αν το πρόβλημα που έχει είναι παρόμοιο.Επίσης να αναφέρω ότι σε άλλα sites όπως metacafe και dailymotion ή τα flash videos του fb,δεν έχω το παραμικρό θέμα προβολής.Προσωπικά μου συμβαίνει για πρώτη φορά και μου φαίνεται εξαιρετικά παράδοξο το ότι το πρόβλημα εστιάζεται αποκλειστικά στο you tube και σε κανένα άλλο site.Παρακαλώ όσους συνμφορουμίτες γνωρίζουν κάτι σχετικό να μας διαφωτίσουν.
Gtr34 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δοκιμάστε να κλείσετε το hardware acceleration στον browser που χρησιμοποιείται. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι έχετε τους νεότερους οδηγούς για την κάρτα γραφικών.
Viperalus Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Πάρτε Chromebook να σωθείτε από τέτοια προβλήματα. Και είναι φτηνότερο και τέλος σε όποια προβλήματα με malware και ιούς. Αρχικά δυσκολεύτηκα ώσπου να το συνηθίσω αλλά έπειτα έδειξε την υπεροχή του. Έχει μειονεκτήματα αλλά για συναλλαγές στο διαδίκτυο, σερφάρισμα είναι ταχύτατο και ποτέ δεν είχα πρόβλημα (έπειτα από περίπου 8 μήνες χρήσης). Ακόμη και επεξεργασία φωτογραφιών με τύπου photoshop προγράμματα μπορεί να γίνει. EDIT: με YouTube είχα άλλο πρόβλημα, freezing τα πρώτα 5 δεύτερα που το άνοιγα. Εδώ και μια εβδομάδα περίπου είναι όλα καλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα