Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας!!! :rolleyes:

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα προϊόν από το www.amazon.com (μάλλον πρόκειται για την γενική σελίδα, γιατί ξέρω ότι υπάρχει και αγγλικό, γερμανικό κτλ amazon), αλλά με μπερδεύει ο τρόπος παραγγελίας και δεν ξέρω τι γίνεται με τα μεταφορικά έξοδα. Έκανα checkout και συμπλήρωσα τα στοιχεία αποστολής αλλά δεν εμφανίζει τα μεταφορικά γιατί δεν έχω πιστωτική κάρτα και επομένως δεν συμπλήρωσα κάτι στο αντίστοιχο πεδίο. Ξέρει κάποιος αν μπορώ να αγοράσω χωρίς πιστωτική κάρτα (μέσω τραπεζικού λογαριασμού για παράδειγμα)?? Υπάρχει επιλογή για να μου στείλουν το προϊόν με δωρεάν μεταφορικά ή τουλάχιστον με μια μικρή οικονομική επιβάρυνση (δε με νοιάζει αν καθυστερήσει παραπάνω)?? Κάπου στη σελίδα υπάρχει η επιλογή Prime free trial,που αν κατάλαβα καλά είναι μια δοκιμαστική δωρεάν έκδοση όπου σου στέλνουν το προϊόν χωρίς μεταφορικά. Ξέρει κάποιος για το Prime και αν μπορώ να το χρησιμοποιήσω? Επίσης η τιμή στο site είναι σε δολάρια. Αν συμπληρώσω όλα τα στοιχεία μου θα την εμφανίσει σε ευρώ πριν ολοκληρώσω την παραγγελία?? 

Το προϊόν που θέλω να αγοράσω είναι ένα ψαλίδι για μπούκλες  :P

http://www.amazon.com/Conair-Infiniti-Professional-Tourmaline-Ceramic/dp/B000PRKJV8/ref=pd_sbs_bt_1?ie=UTF8&refRID=0WJ8P4MK82EZ85YBE13P

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!! :)  :)

Δημοσ.

Καλώς όρισες στο forum και καλές δημοσιεύσεις αλλά και μελετημένες αγορές.

Για να αγοράσεις κάτι από την αλυσίδα, πρέπει να εγγραφείς και να δηλώσεις κάρτα. Αλλιώς δεν μπορείς.

Δωρεάν μεταφορικά προσφέρουν μερικές αμαζόνες αλλά μόνον στη χώρα τους. Το συγκεκριμένο, με την ευκαιρία, κοστίζει $17,99 και έχει μεταφορικά $15,60, σύνολο $33,59

Συνήθως, οι αγορές από Αμερική αποφεύγονται γιατί μπορεί να έχουν χαμηλό και ανταγωνιστικό κόστος αλλά υψηλά μεταφορικά και για αντικείμενα πάνω από το ποσό αυτό χρεώνουν και τον ελληνικό ΦΠΑ.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να διαβάσεις στον επικαιροποιημένο οδηγό της υπογραφής μου.

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα τη βοήθεια makfil!!! Καλώς σας βρήκα!!  :)  :)  Πραγματικά με τα μεταφορικά ανεβαίνει πολύ περισσότερο η τιμή και δε συμφέρει να το παραγγείλω από Αμερική. Θα κοιτάξω για κάποιο παρόμοιο προϊόν σε ελληνικό ηλεκτρονικό κατάστημα.  ;)

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα τη βοήθεια makfil!!! Καλώς σας βρήκα!!  :)  :)  Πραγματικά με τα μεταφορικά ανεβαίνει πολύ περισσότερο η τιμή και δε συμφέρει να το παραγγείλω από Αμερική. Θα κοιτάξω για κάποιο παρόμοιο προϊόν σε ελληνικό ηλεκτρονικό κατάστημα;)

ή κάποιο ευρωπαικό μαγαζί χωρίς πολλά έξοδα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...