Dougrou Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Γεια σας παιδια Θελω να παρω Windows Phone με budget 250 ευρο και ειδα το http://www.gsmarena.com/nokia_lumia_830-6638.php θελω να μου πειτε την γνωμη σας..........Ευχαριστω για τον χρονο σας...
bmv Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Σε αυτά τα λεφτά (ίσως και κάτι ακόμα) βρίσκεις lumia 930 σφραγισμένο στις αγγελίες κυρίως από την προσφορά του γερμανού. Το 830 αξίζει μόνο για την πίσω κάμερα και την ποιότητα κατασκευής. Κατά τα άλλα έχει μέτρια χαρακτηριστικά. Αν μπορέσεις να χτυπήσεις το 930 που είναι πολύ ανώτερο.
Dougrou Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Σε αυτά τα λεφτά (ίσως και κάτι ακόμα) βρίσκεις lumia 930 σφραγισμένο στις αγγελίες κυρίως από την προσφορά του γερμανού. Το 830 αξίζει μόνο για την πίσω κάμερα και την ποιότητα κατασκευής. Κατά τα άλλα έχει μέτρια χαρακτηριστικά. Αν μπορέσεις να χτυπήσεις το 930 που είναι πολύ ανώτερο. Και εγω το σκεφτηκα αυτο αλλα........no budget +οτι θα ειναι το πρωτο μου windows phone οποτε δεν ξερω αν με ικανοποιησει-μπορεσω προσαρμοστω....
pooksieboo Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Ειχα καποτε το 830 αλλα όπως ειπε και ο bmv πιο πανω μου αφησε μετρια εντυπωση.Γνωμη μου κανε λιγο οικονομια και πηγαινε στο 930
ikaruga24 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Τα αξίζει τα λεφτά του κατ' εμέ. Προσωπικά θα το αγόραζα χωρίς δεύτερη σκέψη. Δες όμως αυτό που σου λένε και τα παιδιά για αγγελία για το Lumia 930 που είναι ακόμα καλύτερο και θα σου βγει στα ίδια λεφτά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα