Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,οπως λεω στον και τιτλο το θεμα ειναι γυρο απο videos youtube etc,αντρες και γυναικες.Μιλαμε για κυριως χιουμοριστικου τυπου με δικο τους ηλικο η οχι,δεν με ενδιαφερει που μενετε γιατι αν χρειαστει να κανουμε καποια session το κανουμε μεσω skype or teamviewer.Μπορειτε να γραψετε εδω ερωτησεις η με προσωπικο μηνυμα και θα απαντησω.

Αν καποιος ειναι σεναριογραφος η κατι τετοιο μπορουμε να του προσφερουμε ενα προγραμμα που θα μπορει να κανει animation τις ιδεες του πολυ ευκολα.

Δημοσ.

Με ενδιαφερει να δειχνω το πουλι μου στο youtube. Επειδη ειναι καπως μικρο, θα ειναι βγαζει πολυ γελιο. Αργοτερα οταν βαρεθει το κοινο και πεσει ο ρυθμος ανοδου των subscribers μπορω να πλαθω ιστοριες, και για καβαντζα θα κανω και κοινωνικη κριτικη.

Καλησπερα,οπως λεω στον και τιτλο το θεμα ειναι γυρο απο videos youtube etc,αντρες και γυναικες.Μιλαμε για κυριως χιουμοριστικου τυπου με δικο τους ηλικο η οχι,δεν με ενδιαφερει που μενετε γιατι αν χρειαστει να κανουμε καποια session το κανουμε μεσω skype or teamviewer.Μπορειτε να γραψετε εδω ερωτησεις η με προσωπικο μηνυμα και θα απαντησω.

Αν καποιος ειναι σεναριογραφος η κατι τετοιο μπορουμε να του προσφερουμε ενα προγραμμα που θα μπορει να κανει animation τις ιδεες του πολυ ευκολα.

εχω ηλιακο, μαζι και μποιλερ και ρευμα. Δυσκολα να ξεμεινω απο ζεστο νερο. Τι σκατα χιουμοριστικες ιστοριες θα μπορουσα να εμπνευστω;

Αν βγαλεις σεναριο απο αυτο, πας για νεος Σεφερλης. Τα συχαρικια μου μαστορα!

• Like 3
Δημοσ.

Φιλε και youtube videos κανω, και γυρο τρωω, αλλα χιουμορακι με τον ηλιακο μου , οχι, δεν το δεχομαι.

Δημοσ.

Φιλε και youtube videos κανω, και γυρο τρωω, αλλα χιουμορακι με τον ηλιακο μου , οχι, δεν το δεχομαι.

πεστα φιλος, ολα κι ολα δηλαδης να'ουμ ΕΕΕ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΒΡΑΔΙΑΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ ΜΟΥ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...