Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πείρα τον ενισχυτή DENON AVR-X1100W από το amazon.de ο οποίος κυριολεκτικά κάηκε . έβγαλε Κάποια μικρο προβλήματα πριν καιρό τα οποία ξεπέρασε άλλα τώρα έσβησε απότομα τον άνοιξα και τότε τσαφ ! και είδα μια λάμψη και άρχισε να μυρίζει καμένο . Τον έχω αρκετά λιγότερο από ένα χρόνο και έχει τρία χρόνια εγγύηση δεν έχω γυρίσει προϊών ποτέ πίσω και δεν να ξέρω τι πρέπει να κάνω (μεταφορικά αν γίνεται να πάρω τα λεφτά μου πίσω κ.τ.λ.π. ) .

Ευχαριστώ προκαταβολικά για οποίον απαντήσει .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο ενισχυτής φίλε ανάβει ίσα ίσα και μετά σβήνει η δεν ανάβει καθόλου ?

Είναι σε Protection Mode ?

Δλδ ανάβεις τον ενισχυτή κάνει πώς πάει να ανοίξει και το πράσινο κουμπάκι (Power on) μετά απο λίγο γίνεται κόκκινο και κλείνει ?

Επεξ/σία από billkats
Δημοσ.

Μίλα με το amazon γιατι μπορεί να σε παραπέμψουν σε καποιο αντιπρόσωπο αν υπάρχει στην ελλάδα ( και καλύτερα βασικά) , δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα με την εγγύηση και απο την στιγμή που το αγόρασες απο γερμανία αρα και ευρωπαική ένωση , συνήθως πάντως τα μεταφορικά τα πληρώνεις εσυ τώρα ειναι ανάλογα και το κάταστημα

Δημοσ.

Επίσημο σέρβις η DENON στην Ελλάδα έχει. Μπορεί να επικοινωνήσει ο φίλος αν θέλει στο 210 960107 η μέσω e-mail στο: [email protected]

To θέμα είναι ότι αν ο ενισχυτής ανοίγει και κλέινει μετα απο λίγο είναι easy fix αν οχι τώρα επειδή δεν ξέρω τι ακριβώς κάνει δεν μπορώ να εκφέρω άποψη. Συνήθως αν είναι σε protection mode δλδ ανοίγει και μετά απο λίγο κλείνει έχει κάψει τα voltage regulators που βρίσκονται κάτω απο τις ψύκτρες. Για να το φτιάξεις πρέπεί να έχει πάνω απο το μέσω όρο γνώσεις ψυχρής κόλησης, να το έχεις δλδ με το κολητήρι και το καλάι γιατί αν βάλεις εστω και λίγο παραπάνω μπορεί να σου καίει κάθε φορά που τον ανοίγεις την ασφάλεια.

Παρεπιπτόντως μήπως σου έχει κάψει καμία ασφάλεια ?

Επίσης αερίζεται επαρκώς ο ενισχυτής ή είναι μέσα σε κανενα στενό έπιπλο ? Επίσης με τι καλώδια εχεις συνδέσει τα ηχεία σου ?

ΥΣ: Η κινοτεχνικη είναι στην Πύργου 14 στην Γλυφάδα

Δημοσ.

Επίσημο σέρβις η DENON στην Ελλάδα έχει. Μπορεί να επικοινωνήσει ο φίλος αν θέλει στο 210 960107 η μέσω e-mail στο: [email protected]

To θέμα είναι ότι αν ο ενισχυτής ανοίγει και κλέινει μετα απο λίγο είναι easy fix αν οχι τώρα επειδή δεν ξέρω τι ακριβώς κάνει δεν μπορώ να εκφέρω άποψη. Συνήθως αν είναι σε protection mode δλδ ανοίγει και μετά απο λίγο κλείνει έχει κάψει τα voltage regulators που βρίσκονται κάτω απο τις ψύκτρες. Για να το φτιάξεις πρέπεί να έχει πάνω απο το μέσω όρο γνώσεις ψυχρής κόλησης, να το έχεις δλδ με το κολητήρι και το καλάι γιατί αν βάλεις εστω και λίγο παραπάνω μπορεί να σου καίει κάθε φορά που τον ανοίγεις την ασφάλεια.

Παρεπιπτόντως μήπως σου έχει κάψει καμία ασφάλεια ?

Επίσης αερίζεται επαρκώς ο ενισχυτής ή είναι μέσα σε κανενα στενό έπιπλο ? Επίσης με τι καλώδια εχεις συνδέσει τα ηχεία σου ?

ΥΣ: Η κινοτεχνικη είναι στην Πύργου 14 στην Γλυφάδα

Εχω και εγώ δύο [email protected]  και χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω γιατι το υποψιαζόμουν και το έψαξα πριν τους πάρω... θα σε ρωτήσουν τους σειριακόυς αριθμούς και αφού δουν ότι το μηχάνημα δεν <<πέρασε-κέρδισαν >> απο αυτούς θα  σε στειλουν...

Αυτό συμβαίνει όταν την αντιπροσωπεία ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ Η ΙΔΙΑ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΛΛΑ ΤΡΙΤΟΣ....ΑΝ  ήταν Samsung/LG   δεν θα είχες πρόβλημα......(ελπίζω να διαψευστώ βεβαια... αλλά τους είχα ρωτησει τοτε πριν δυο χρόνια και αυτά μου είπαν...)

Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις . Σίγουρα δεν υπάρχει πρόβλημα ψύξης ήταν πάνω σε γραφείο (μπορώ να στείλω καμιά φώτο να μου πείτε ) και το πρόβλημα με το safe mode το πέρασα πριν καιρό , αυτήν την φορά κυριολεκτικά μου κάηκε δεν μπορώ να το πω αλλιώς . τους έστειλα mail στα αγγλικά και μου είπαν να τους το στείλω . θα το πακετάρω στην συσκευασία που μου το έστειλαν και δρόμο πίσω στην γερμάνια . Εγώ όμως ήθελα να ζητήσω refund , denon και μαλ.... βλακείες δεν ξαναπαίρνω , μηχάνημα 330 ευρώ και να καίγεται αν'ειναι δυνατών . Χάλασε και μέσα στο Πάσχα σκέτη απογοήτευση .

Και πάλι ευχαριστω παιδιά για τον χρόνο σας .

Δημοσ.

Φιλε μου απλα παρε τηλεφωνο την αμαζον,πεσ τουσ οτι καηκε και θα σου προσφερουν τα χρηματα πισω ι αλο ενα μηχανημα αν υπαρχει ιν στοκ .

Λογικα αν εχει μεγαλη αξια θα σου ζητησουν να τουσ το γυρισεισ πισω αλλα πληρωνουν τα μεταφορικα οι ιδιοι. 

Σε περιπτωσε που δεν το γνωριζεται το αμαζον εχει την καλυτερη εξηπυρετηση πελατων σε ολο το κοσμο .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...