❌Andrew™ Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Ενδιαφέρεστε για το fitness? Έχετε αναπάντητα ερωτήματα ; Δεν έχετε την σωστή υποστήριξη; Ξοδεύετε πολλα λεφτα σε,πληροφορίες που δεν έχουν αποτελέσματα ; Προσπαθείτε να χάσετε κιλά αλλα δεν ξέρετε τον σωστό τροπο; Ελάτε σε εμάς!! Μια καινούργια σελίδα μόλις άνοιξε. 1 Απριλίου 2015 Http://fitness-lab.eu Η εγγραφή εννοείται ειναι δωρεάν και η υποστήριξη επίσης. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή και μέσω Facebook. Η κοινότητα όσο μεγαλώνει τόσες ποιο πολλα μυστικά θα δημοσιεύονται και τόσο ποιο πολύ ενεργητικότητα θα υπάρχει.. Ελάτε και εσάς να χτίσουμε την μεγαλύτερη κοινότητα fitness. Η σελίδα ειναι βασισμένη σε : Ipb board latest licensed version. Κάτι,που σημαίνει, γρήγορο σερφάρισμα, εύκολη χρήση, πολλαπλές επιλογές και όμορφη σχεδίαση. Το θέμα σχεδιάστηκε και κωδικοποιήθηκε απο εμένα. Ελπίζω να σας αρέσει και να σας δω και στο Fitness-Lab.eu Θα παρακαλούσα η διαχειριστές ν; Μην κάνουν διαγραφή του θέματος, διότι δεν ειναι κάτι ιδιο σχετικά με αυτήν την κοινότητα,μο ποτε δεν υπάρχει καμία περίπτωση να φύγει χρήστης και να έρθει σε εμάς γιαυτον τον λόγο , είμαστε δυο κόσμοι λοιπό, δείτε,το απλα σαν τομ online προσωπικό γυμναστή σας. Και για οτιδήποτε αλλο όσο αφορά τεχνολογία insomnia
KiriosD Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 για ποιο λογο; γιατι; ξερη διαφημιση σταδιακη ενημερωση ;; Η κοινότητα όσο μεγαλώνει τόσες ποιο πολλα μυστικά θα δημοσιεύονται και τόσο ποιο πολύ ενεργητικότητα θα υπάρχει.. πλάκα με κάνεις; τι μυστικό θα πεις εσύ που δεν υπάρχει εκεί έξω ήδη; κωδικοποιήθηκε; ένας σύνδεσμος, μία εικόνα και ένα emoticon; το θέμα δεν είναι να φύγει χρήστης να πάει αλλού αλλά η διαφήμιση ως μέσο αυτό καθ'αυτό άσε που το ανοίγεις 1 απρίλη που το πιο πιθανό είναι να είναι ένα μεγάλο αστείο
❌Andrew™ Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) για ποιο λογο; γιατι; ξερη διαφημιση σταδιακη ενημερωση ;; πλάκα με κάνεις; τι μυστικό θα πεις εσύ που δεν υπάρχει εκεί έξω ήδη; κωδικοποιήθηκε; ένας σύνδεσμος, μία εικόνα και ένα emoticon; το θέμα δεν είναι να φύγει χρήστης να πάει αλλού αλλά η διαφήμιση ως μέσο αυτό καθ'αυτό άσε που το ανοίγεις 1 απρίλη που το πιο πιθανό είναι να είναι ένα μεγάλο αστείο αυτο με τον Απρίλη δεν το σκευτηκα όντως, χαχα εχω χάσει τις μερες. δουλευω αρκετές βδομάδας σε αυτο ... Εχθές έγινα ολα τα τεστ. Φυσικά και το κωδικοποίηση εγώ απο το μηδέν το template... Και να υπάρχουν πολλα, Που μπορώ να σου πω εγώ, Ξες γιατί ; Γιατί κανένας άνθρωπος δεν ειναι ίδιος,μην πεδευεσαι στο να βρεις το κατάλληλο προγραμμα για σένα στο διαδύκτιο γιατί δεν υπάρχει , μην περιμένεις καμία σελίδα να σου πει ολα τα μυστικά, μάθε να χτίζεις το σώμα σου μόνος...πάρε γνώμες συμβουλές κ.α. , επιςης τα βλέπεις μόνος σου, υπό επίβλεψη άτομα ειναι εδώ και 2-3 χρόνια ιδια !! Πλάκα μου κάνετε ; Ο γυμναστής δεν ειναι αυτος που θα δείχνει, ειναι αυτος που θα μιλήσει ...αν μπορώ να σε κάνω να καταλάβεις οτι χρειάζεται για το προγραμμα σου μεςω τηλεφώνου η μηνύματος, τότε είμαι επιτυχημένος, αν έρθω και στα δείξω, χέρια πάνω κατω και μλκιες μπλε, χαίρω πολύ...Αλλιώς δεν θα υπήρχαμε και οι προσωπικοί γυμναστές. Ελπίζω να σε κάλυψα, Edit: μην το κανείς και τόσο θέμα αυτο με την διαφησμηση, χαλάρωσε, μπορεί ακόμη και οι διαχειριστές σαν να ενδιαφέρονται, τι καλύτερο,απο την καλή φυσική κατάσταση, ε ναι , κάπου πρέπει να γινει η διαφησμηση....και πιστεύω ειναι το κατάλληλο ελληνικό μέρος.. Ενα παράδειγμα για το Ίντερνετ : ψάχνεις για γρήγορη απώλεια λίπους και όλο το Ίντερνετ σκάει με νορμαλ αερόβια....μέγα λάθος, διαλαλεματικη προπόνηση ειναι η λύση (με σωστη συμβουλε εννοειται - διοτι ειναι κατε αρκετα δυσκολο και εξειδικευενο), χασε τα δέκα κιλά σε έναν μήνα και πες τους ενα γεια μετα. Και κανείς δεν σε ρωτάει, ποσο ποσοστό λίπους ; Ποσά κιλά; Τι προπονητική εμπειρία ; Έχεις καποιο πρόβλημα ; Ποσο χρόνων ειςαι ; Μπορεις να αφιερώνεις μια ώρα ημερησίως ; Άσε που βλεπω πολλες ελληνικές σελίδες και ξένες, μη πω ονόματα, που παει ο χρήστης και λεει θέλω ενα προγραμμα γις γραμμωςη χωρίς καν να κάνουν κάτι, πάρε: του αρνολντ το καλύτερο για γράμμωση. 4χ12 και μπλα μπλα .... Ποιος αρνολντ ρε κεφτέδες ; Σας είπα τι ειμαι και τι μπορω να κανω ; Πως μου δίνεις προγραμμα χωρίς καν να Ξες τι ειμαι... Μπράβο. Αυτος ειναι κύριος λόγος δημιουργίας της σελίδας. Επεξ/σία 1 Απριλίου 2015 από ❌Andrew™
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα