Click4Money Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του insomnia. Έχω φτιάξει ένα νέο κατάλογο τον rolos.gr όπου μπορείτε να καταχωρήσετε τις ιστοσελίδες σας, να παρουσιάσετε και να προωθήσετε τις επιχειρήσεις σας εντελώς δωρεάν όπως επίσης και να δημιουργήσετε τις δικές σας αγγελίες και να πουλήσετε τα προϊόντα που επιθυμείτε χωρίς κανένα κόστος. Επιχειρήσεις Μπορείτε να εμφανίσετε στο rolos την επιχείρηση σας με ένα μοναδικό και όμορφο τρόπο για αυξήσετε τους επισκέπτες σας. Επίσης υπάρχει και γεωγραφική τοποθεσία για την κάθε επιχείρηση ώστε να μπορεί ο πιθανός επισκέπτης να σας βρει με εύκολο και γρήγορο τρόπο. Ιστοσελίδες Αυξήστε την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας κάνοντας μια δωρεάν καταχώρηση στο ρολος. Η καταχώρηση μπορεί να γίνει με πολύ απλό τρόπο μέσα σε ένα λέπτό. Αγγελίες Κάντε την δική σας αγγελία εύκολα και δωρεάν και πουλήστε τα πράγματα σας με μηδενικό κόστος. Εργασίες Αν είστε εργοδότης και ψάχνετε εργαζομένους καταχωρήστε την δικές σας αγγελίες εργασίας με τις απαιτήσεις που επιθυμείτε ώστε να βρείτε τα κατάλληλα άτομα για την εργασίας σας. Όλες οι καταχωρήσεις που κάνετε θα εμφανίζονται στην λίστα του κάθε χρήστη ώστε να μπορεί να τις βλέπει και να τις επεξεργάζεται. Σημείωση: Για να μπορούν οι χρήστες να κάνουν τις καταχωρήσεις τους και να τις επεξεργάζονται μετέπειτα χρειάζεται μια απλή εγγραφή που θα σας πάρει 1 λεπτό. Επισκεφθείτε τον κατάλογο εδώ: Rolos.gr Θα μου ήταν πολύτιμες οι όποιες δήποτε κρητικές-συμβουλές για το site
leonidas_fs Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Προσπαθώ να βάλω την εταιρεία στην οποία δουλεύω, αλλα όταν επέλεξα εικόνα και πάτησα Αποστολή, μου έβγαλε μια άσπρη οθόνη που φορτώνει ανελέητα. Προς το παρόν περιμένω τουλάχιστον 4-5 λεπτά. Η φώτο είναι σε μορφή png και έχει μέγεθος 28ΚΒ. edit: Έκανα back στον browser, και πάτησα καταχώρηση (χωρίς να πατήσω αποστολή για την εικόνα). Στο περιγραφή εταιρείας έγραψα για να δω αν θα δουλέψει "τεστ" και πατησα καταχώρηση. Έφυγε κανονικά, και τωρα δεν μπορώ να επεξεργαστώ την καταχώρηση μου!
Click4Money Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Ευχαριστώ για την απάντηση, θα το δω αυτό με το upload και την άσπρη οθόνη. Για να μπορεί κάποιος να επεξεργαστή τις καταχωρήσεις τους θα πρέπει πρώτα να εγκριθούν. Όταν εγκριθούν μπορεί να επισκεφθεί την σελίδα "Οι καταχωρήσει μου" και θα δει εκεί τις καταχωρήσεις του μπορεί να μπει σε οποιαδήποτε και ακολούθως να την επεξεργαστή
Click4Money Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Εχετε πολύ δρομο ακομα Ευχαριστούμε για την απάντηση. Μπορείτε όμως να γίνετε πιο συγκεκριμένος, θα μου ήταν πολύτιμη η βοήθεια σας... 1
PavlaraS18 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Εμένα πάντως η όλη ιστοσελίδα μου αρέσει. Το design της φαίνεται αρκετά οικείο προς τα μάτια του επισκέπτη!
Iris_89 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Καλή αρχή Μία παρατήρηση μόνο, από το λίγο που αφιέρωσα στην σελίδα. Αν γίνεται να μην βάζετε τόνους στα κεφαλαία γράμματα. Είτε κάντε τα κεφαλαία χωρίς, είτε κανονικά με.
Click4Money Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Σας ευχαριστώ παιδιά Έχω φυσικά ακόμα μερικά πράγματα που θέλω να φτιάξω όταν βρω χρόνο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα