Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 καλημερα σε ολους,ειμαι σε αναζητηση καλου gaming mouse και εχω δει το ποντικι του τιτλου,μου αρεσει πολυ σαν εμφανιση και ειναι στο budget μου.Τα παιχνιδια που παιζω ειναι τα παντα ολα,δλδ απο Moba τυπου lol εως mmorpg και fps!το ποντικι το διαφημιζουν για παιχνιδια fps πιο πολυ αυτο ομως να φανταστω οτι δεν σημαινει οτι ειναι μαπα στα αλλα ετσι? Ακουω γνωμες για το συγκεκριμενο και προτασεις για αλλα.Μην ξεφυγουμε απο το budget των 55-60 ευρο.Δεν με νοιαζουν τα πολλα κουμπια τα 8 που εχει ηδη ειναι αρκετα!Μην μου προτινεται razer λογω των πολλων βλαβων που βλεπω σε τακτα χρονικα διαστηματα. Ευχαριστω πολυ
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 κανεις δεν ξερει τπτ για το ποντικι ρε παιδια?
Fulgore Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Προσοχη για το συγκεκριμενο ποντικι καθως η εταιρια του δινει 2 χρονια εγγυηση,αρα αν οντως σκεφτεσαι να το αγορασεις εγω θα προτεινα να το επαιρνες απο Πλαισιο μιας και δινει 3 χρονια εγγυηση Πλαισιου(κοινως στα 2 πρωτα χρονια εχεις και την εταιρια απο πισω αρα μια χαρα). Το ποντικι αυτο δυστηχως το εφαγε το γεγονος οτι βγηκε κοντα με το G502 και ολοι κυριως πηγαν στο τελευταιο. Καλο ποντικι παντως δειχνει και αυτο κυριως για Moba παιχνιδια και Fps,αν ειναι περνα απο ενα καταστημα κοντα να το δεις. Δες και το παρακατω video που τα συγκρινει τα 2 ποντικια
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 απο το πλαισιο σκεφτομουν ετσι κ αλλιως γτ η τιμη ειναι οπως ολα τα αλλα,και μενα μου αρεσει το g502 αλλα ξεφευγουν τα λεφτα...
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 τελικα το πηρα χθες απο το πλαισιο,πολυ καλο,στιβαρο στο χερι και στο γεμιζει!ταχυτατο και πανεμορφο!Ισως ειναι πιο "φτωχο" απο το 502 αλλα ειναι πολυ καλη λυση για καποιον που δεν θελει να δωσει 80ευρο και να χει ενα αρκετα καλο gaming Ποντικι! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα