Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά το Elephone P3000s το έχω εδώ και ένα μήνα και επειδή διακρίνω πολλές διαφωνίες θα κάνω ένα review:

Από ποιότητα κατασκευής:

Μου φαίνεται μια χαρά, δεν διακρίνω κάποια αδυναμία και αισθητικά μου φαίνεται πολύ ωραίο.

Από ταχύτητα:

Είναι φοβερό. Ότι και να κάνω δεν κολλάει με τίποτα. Είναι πολύ γρήγορο και σε αυτόν τον τομέα τα αξίζει τα λεφτά του και με τα παραπάνω. Είχα συνηθίσει στις μπακατέλες που κολάνε ακόμα και όταν παίρνεις τηλέφωνο και αναρωτιομουν αν πρέπει να σκάσω 300-400 ευρώ για να έχω ένα λειτουργικό smartphone.

Camera: Μια κοινή αξιοπρεπής κάμερα για φωτογραφίες την ημέρα, άθλια έως και άχρηστη για νυχτερινές.

GPS: Αν το θες για σοβαρή χρήση άστο. Δεν είναι να το εμπιστεύεσαι, και έχεις και δεν έχεις GPS, εξηγώ παρακάτω γιατί.

Απο bugs:

Εδώ θα σας απογοητεύσω.

Υπάρχουν πάρα πολλά bugs, μερικά είναι σε όλες τις συσκευές και άλλα σε μερικές.

Παραδείγματα:

• Δεν λειτουργεί το GPS (σε εμένα π.χ. λειτουργεί αλλά δεν είναι καλό, δεν κλειδώνει αμέσως, δεν κλειδώνει καθόλου στο ένα μέτρο απ το παράθυρο, όταν είμαι έξω και έχει κλειδώσει είναι ασταθές)
  • Η πυξίδα είναι νεκρή σε ΟΛΕΣ τις συσκευές.
  • Υπάρχει πρόβλημα συγχρονισμού κάποιων εφαρμογών όπως ο ff σε ΟΛΕΣ τις συσκευες.
  • Όταν το φορτίζει με τον stock φορτιστή τρελαίνεται η οθόνη κι έτσι αγοράζεις άλλον ή το κάνεις απ το pc ή το φορτίζεις χωρίς να το παίζεις.
  • Η camera έχει πρόβλημα με τον συγχρονισμό της με το flash. Διορθώνεται.

Αυτά είναι που θυμήθηκα τώρα.

Υπάρχουν πολλά που σε άλλες συσκευές υπάρχουν και σε άλλες όχι. Εδώ θα βρείτε την λίστα με τα περισσότερα γνωστά bugs.

Το συμπέρασμα:

Κάποιος που θέλει να δουλεύουν όλα χωρίς προβληματισμούς και βαριέται να ασχολείται με το να τα ψάχνει να τα διορθώσει ή να περιμένει να βγουν διορθώσεις, ΜΑΚΡΙΑ απο Elephone. Αλλά για να πάρει κινητό με ίδια χαρακτηριστικά cpu & ram θα πρέπει να δώσει τα 4πλα λεφτά από γνωστή εταιρία.

Κάποιος που δεν έχει πρόβλημα με το να συναντήσει κάποια μικρά ή μεγάλα προβληματα και θέλει να το ρισκάρει παίρνοντας όμως ένα φτηνό και με φοβερή απόδοση κινητό τότε να το πάρει.

Επίσης προσθέτω πως είναι αρκετά τραγικό να παίρνεις μια συσκευή που μόλις κυκλοφόρησε και 2 μήνες μετά η ίδια εταιρία να την βγάζει σε 64bit & 3GB Ram.

Τί είδους υποστήριξη μετά μπορείς να περιμένεις από αυτή την εταιρία?

Διορθώνω και τον παρακάτω φίλο:

παιδια η  elephone ειναι μεγαλη εταιρια και η μονη με mediatek που δινει sources που οποιος ασχολειται με custom roms ξερει τι σημαινει αυτο.Aυτη τη στιγμη γι αυτο το τηλεφωνο η ιδια η εταιρια δεν δινει μονο μια rom οπως ολες,αλλα εχεις επιλογη απο 5 διαφορετικες μεταξυ των οποιων και cyanogenmod.

:wacko:

Ρε φίλε μακάρι να ήταν έτσι όπως τα λες αλλά που τις είδες τις 5 ROMs?

Πόσο καιρό περιμένουμε και κράζουμε στο επίσημο forum για το πότε θα βγάλουν καμιά καινούρια ROM μήπως και λυθεί κανένα bug αλλά τίποτα ακόμα.

Εδώ είναι το forum. Οι 3 επίσημες roms που έχει δεν είναι 3, είναι 1 που απλά ενημερώθηκε και οι αλλαγές είναι σχεδόν μηδενικές. Cyanogenmod προς το παρόν δεν υπάρχει. Έχουν βγει 2-3 ημιτελείς και άχρηστες custom roms.

• Like 1
  • Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...