Amix Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Παιδια χρειαζομαι την βοηθεια σας. Το προβλημα ειναι με την οθονη του υπολογιστη μου. Με το που μπαινω στο CS:GO μου πεταει μαυρη οθονη και γραφει "σημα εκτος οριων 64.1/60" οθονη εχω την LG 19EN33S και καρτα γραφικων MSI HD 7790..να πω πως χρησιμοποιω ανταπτορα DVI-VGA.
infin1tyGR Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Άνοιξε με έναν editor το αρχείο C:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Counter-Strike Global Offensive\csgo\cfg\video.txt, βρες τα setting.defaultres και setting.defaultresheight και άλλαξε τις τιμές τους σε 1366 και 768 αντίστοιχα, που είναι η μέγιστη ανάλυση που υποστηρίζει η οθόνη σου. Μην ξεχάσεις στο τέλος να αποθηκεύσεις το αρχείο. 1
Amix Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Άνοιξε με έναν editor το αρχείο C:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Counter-Strike Global Offensive\csgo\cfg\video.txt, βρες τα setting.defaultres και setting.defaultresheight και άλλαξε τις τιμές τους σε 1366 και 768 αντίστοιχα, που είναι η μέγιστη ανάλυση που υποστηρίζει η οθόνη σου. Μην ξεχάσεις στο τέλος να αποθηκεύσεις το αρχείο. Ευχαριστω πολυ φιλε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα