Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια στο album μου στο facebook θελω στα video να αλλαξω σειρα εμφανισης σε ορισμενα

video π.χ εχω 100 video. θελω το 100 που εμφανιζεται πανω πανω να παει στη θεση 99 και το 99 να ειναι τελευταιο. γινεται? Ομοιος π.χ μπορω να φερω το πρωτο μου video καπου στη μεση η στο τελος.

Ψαχνω αλλα δεν εχω βρει κατι.

Επισης θελω να κανω ενα φακελο με καποιο ονομα και μεσα εκει να βαλω 10 album ωστε

να μην ειναι παρα πολλα και να τα "ομαδοποιησω" γινεται? επειδη εχω αρκετα album

ευχαριστω

Δημοσ.

Ξέρω ότι εμφανίζονται με σειρά κατά ημερομηνία δημοσίευσης. Δοκίμασε λοιπόν να αλλάξεις την ημερομηνία αυτή πατώντας στο βελάκι πάνω δεξιά σε κάθε βίντεο και επιλέγοντας αλλαγή ημερομηνίας.

Φάκελο θα δημιουργήσεις απλά δημιουργώντας νέο άλμπουμ το οποίο θα ονομάσεις όπως θέλεις και θα βάλεις εκεί αυτά που θέλεις...

Δημοσ.

Ξέρω ότι εμφανίζονται με σειρά κατά ημερομηνία δημοσίευσης. Δοκίμασε λοιπόν να αλλάξεις την ημερομηνία αυτή πατώντας στο βελάκι πάνω δεξιά σε κάθε βίντεο και επιλέγοντας αλλαγή ημερομηνίας.

Φάκελο θα δημιουργήσεις απλά δημιουργώντας νέο άλμπουμ το οποίο θα ονομάσεις όπως θέλεις και θα βάλεις εκεί αυτά που θέλεις...

το εκανα αυτο με την ημερομηνια αλλα δε με αφηνει να βαλω ημερομηνια αργοτερα απο τη μερα δημοσιευσης!!!!

π.χ αν το εβαλα 25 φλεβαρη 2015 δε με αφηνει να το βαλο καπου στο μαρτιο!!! οποτε ψαχνω αλλη λυση.

Για τα βιντεο που λες εγω θελω να βαλω ουσιαστικα album μεσα σε αλμπουμ με ολα τα σχολια,likes κτλ!

Το να κανω απλα ενα νεο φακελο-βιντεο ξερω οκ.

ευχαριστω

• Like 1
Δημοσ.

Για την αλλαγή της σειράς δοκίμασε αυτό που κάνει στο βίντεο (δείχνει για φωτογραφίες, φαντάζομαι πως αντίστοιχα είναι και για video, σε εμένα με φωτογραφίες που έχω δούλεψε πάντως):

Για το δεύτερο δεν έχω υπόψιν μου κάτι...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...