Flaoutistas Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Τον τελευταίο καιρό οι πολεμικές τέχνες είναι πολύ της μόδας.. και πολύς κόσμος στρέφεται εκει. Εσείς τι θεωρείτε καλύτερο από τα 2; Έχετε δοκιμάσει πολεμική τέχνη και αν ναι, ποια; Είναι η περίοδος που λήγει η συνδρομή μου στο γυμναστήριο και είμαι σε δίλημμα.. για πείτε
Mau-Maus Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 γυμναστηριο και πολεμικη τεχνη μαζι ! και οκ γυμναστηριο χωρις πολεμικη τεχνη πες οτι γινεται .. πολεμικη τεχνη χωρις γυμναστηριο ομως δεν γινεται φιλε .. 1
coffeex Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 γυμναστηριο και πολεμικη τεχνη μαζι ! Αυτό! Αν είσαι οκ από λεφτά και χρόνο συνδύασε τα και τα 2. 1
Flaoutistas Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Καλά άμα δεν υπήρχε οικονομικό θέμα θα είχα personal trainer xaxa.. Απ'ότι ξέρω υπάρχουν διάφορες σχολές που έχουν και TRX και βάρη και ιστορίες.. όχι ότι είναι πολύ ακριβό το gym.. 100 ευρώ το χρόνο είναι.. απλά σκέφτομαι αν θα προλαβαίνω και τα 2..
palawiaris Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Εγώ θα έλεγα πολεμικές τέχνες αν είναι να διαλέξεις ένα από τα 2..Γρηγοράδα,δύναμη,γραμμωτό σώμα,ευλυγισία.σώμα λάστιχο,γυμνάζεις σώμα και μυαλό μαζί. 1
Flaoutistas Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Το μυαλό μου το χω γυμνάσει με τη φυσική.. δεν αντέχει άλλο το καημένο.... και από τις πολεμικές τέχνες ποια προτιμάτε/προτείνετε;
Miracle Worker Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Πολεμικές τέχνες Το μυαλό μου το χω γυμνάσει με τη φυσική.. δεν αντέχει άλλο το καημένο.... και από τις πολεμικές τέχνες ποια προτιμάτε/προτείνετε; Κανά κουνγκ-φου θα έλεγα εγώ. Μην σκοτωθείς κιόλας, αν και από τα άλλα ποστ φαίνεσαι νιος ακόμα.
MT60RS Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Το μυαλό μου το χω γυμνάσει με τη φυσική.. δεν αντέχει άλλο το καημένο.... και από τις πολεμικές τέχνες ποια προτιμάτε/προτείνετε; http://streetfighting.gr/
petros_samurai Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Οι ανθρωποι ξεκινανε και γεμιζουν τα γυμναστηρια γιατι τους εχει μαμησει η ανασφαλεια και οι φοβιες,δεν ειναι "μοδα". 4
viper2005 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Πολεμική τέχνη θα προτιμούσα αλλα το γυμναστήριο ειναι φθηνότερο. So...
revolver1990 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Εξαρτάται κυρίως από το τι θέλεις. Αν θέλεις να χτίσεις ένα καλό σώμα θα πας γυμναστήριο. Αν θέλεις να μάθεις μια συγκεκριμένη πολεμική τέχνη και να γυμνάσεις το σώμα σου αλλά σε μικρότερο βαθμό από ότι στο γυμναστήριο πας σε σχολή πολεμικών τεχνών.Απλά αν είσαι λαπάς(σόρρυ για την έκφραση) θα είσαι πιο επιρρεπής στους τραυματισμούς .....
parlapipas25 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Αν θες να συνδιασεις γυμναστικη και πολεμικη τεχνη μαζι γινεται οπως πυγμαχια kick boxing κλπ. Για καθαρα πολεμικη τεχνη εχω ακουσει καλα λογια για krav maga.
salonika91 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) Τον τελευταίο καιρό οι πολεμικές τέχνες είναι πολύ της μόδας.. και πολύς κόσμος στρέφεται εκει. Εσείς τι θεωρείτε καλύτερο από τα 2; Έχετε δοκιμάσει πολεμική τέχνη και αν ναι, ποια; Είναι η περίοδος που λήγει η συνδρομή μου στο γυμναστήριο και είμαι σε δίλημμα.. για πείτε πανε γυμναστηριο Αν θες να συνδιασεις γυμναστικη και πολεμικη τεχνη μαζι γινεται οπως πυγμαχια kick boxing κλπ. Για καθαρα πολεμικη τεχνη εχω ακουσει καλα λογια για krav maga. τιποτα απο τα παραπανο δεν ειναι πολεμικη τεχνη Επεξ/σία 3 Απριλίου 2015 από salonika91
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα