Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε αυτήν την περίπτωση τοτε ειναι κάρτα γραφικών ή motherboard και δεν μπορείς να κάνεις πολλά τώρα για το ελέγξεις μόνος σου πρέπει να το πάς να το κοιτάξουν , και στις 2 περιπτώσεις πάντως να ρωτήσεις ποσα χρήματα θέλει για αντικατάσταση γιατι μπορεί να μην συμφέρει ειδικά αν ειναι motherboard

Δημοσ.

Όχι δεν ειναι σίγουρο οτι ειναι η motherboard και ουτε ειναι σίγουρο οτι η motherboard θα ειναι εντάξει και δεν συμβαδίζει με το υπόλοιπο σύστημα , μην βιάζεσαι λοιπόν πήγαινε το να σου κάνουν μια σωστή διευρεύνηση του προβλήματος και μετα ελα να μας πεις τι σου ειπα και το βλέπουμε

Δημοσ.

Λογικά θα έχει ναι αλλα επειδή μπορεί η μητρική που θα πάρεις να μην ειναι ίδια ακριβώς μπορεί να έχει αλλη κάρτα μπορεί να μην ειναι ενσωματομένη και πολλα αλλα , και γενικά να ξέρει οτι η αντικατάσταση της μητρικής δεν ειναι εύκολο πράγμα καθώς μετα αντιμετωπίζεις παντα το ενδεχόμενο να έχει πρόβλημα αυτη που πήρες να μην ειναι συμβατή με το υπόλοιπο hardware κτλπ

Δημοσ.

Ωραία τοτε προχώρησε στην αγορά μπορεί να σου βγεί και καλή απλα εγώ με τοσα που εχω διαβάσει για τετοιες περιπτώσεις για αγορά motherboard δεν θα το έκανα δεν νομίζω οτι αξίζει ειναι δική μου γνώμη ομως, οταν την περάσεις με το καλό πες μας και αν ειναι ολα κομπλέ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...