#vaggelis# Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 εχω ενα προβλημα με το mozilla( μονο στο mozilla ).οταν ειμαι στο facebook και βαλω καποιο παιχνιδι κλεινει και μου βγαζει αυτο το μηνυμα. {Tο προγραμμα οδηγησης οθονης nvidia windows kernel mode driver version 341.44 σταματησε να ανταποκρινεται και ανακτηθηκε με επιτυχια } Προσφατα εκανα φορματ λογο σκληρου εβαλα ενα ssd
jek20 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Κάποιο πρόβλημα με τους drivers της κάρτας γραφικών σου υπάρχει, βγάλτους και ξαναβάλτους
#vaggelis# Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 το εκανα, εβαλα και αλλους drivers αλλα και παλι τιποτα.το παραξενο ειναι οτι με το google chrome δεν εχω προβληματα ακομη και οταν παιζω world of tanks οση ωρα και να παιζω δεν εχω προβλημα μονο με το firefox εχω προβλημα αν ξερει καποιος ασ μου πει τι να κανω.
Gtr34 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Κρασάρει ο driver της κάρτας γραφικών.Δοκίμασε να κλείσεις το hardware acceleration στον Firefox. Οδηγίες:https://support.mozilla.org/en-US/kb/troubleshoot-extensions-themes-to-fix-problems#w_turn-off-hardware-acceleration 1
#vaggelis# Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 ναι αυτο πρεπει να ηταν για 30 λεπτα δεν κρασαρε καθολου. Σ΄ ευχαριστω φιλε gtr34
23Optimus Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 χρησιμοποιησε το χρομ φιλος το μοζιλα ειναι χειροτερο και απο το εξπλορερ ετσι οπως κολλαει
patrickdrd Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 ασε ρε που κολλαει, το χρομ ειναι χειροτερο, ενα process για καθε tab δλδ ενα 100αρικο μνημη για καθε tab; σοβαρα μιλαμε;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα