Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!Δήλωσε συμμετοχή κάποιος από εσάς στο συγκεκριμένο πρόγραμμα?Μου ήρθαν κωδικοί,έκανα ότι έπρεπε να κάνω!Από'δω και πέρα πως συνεχίζει όλο αυτό?Ευχαριστώ προκαταβολικά!

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

:-)  Tίποτα!Το διάβασα στο ίντερνετ!'Εγραφε ότι ξεκίνησε η αποστολή των προσωπικών στοιχείων και των κωδικών σύνδεσης στους πρώτους 28.372 εγγεγραμμένους ανέργους του οαέδ!

Δημοσ.

Χθες γράφουν στο site πως άρχισαν να στέλνουν κωδικούς. Ε λογικά από βδομάδα θα μας στείλουν.

Δημοσ.

Και εγω τους πηρα σημερα πρωι πρωι, ξενερωσα λιγο στην γιατι δεν το ειχα ψαξει πολυ και νομιζα οτι θα ειναι φυσικα μαθηματα αλλα τελικα ειναι μονο online.

Δημοσ.

Και εμένα μου τους έστειλαν σήμερα το πρωί τελικά. Τσεκάρετε στο spam!

Καλό φαίνεται εκ πρώτης όψεως. Θα το περιεργαστώ το ΣΚ για περαιτέρω ανάλυση.

Πάντως πρέπει να βιαστούμε γιατί μόλις βρούμε δουλειά θα μας το κόψουν λογικά! :P

Δημοσ.

Και εμένα μου τους έστειλαν σήμερα το πρωί τελικά. Τσεκάρετε στο spam!

Καλό φαίνεται εκ πρώτης όψεως. Θα το περιεργαστώ το ΣΚ για περαιτέρω ανάλυση.

Πάντως πρέπει να βιαστούμε γιατί μόλις βρούμε δουλειά θα μας το κόψουν λογικά! :P

Ενταξει χαλαρα χαχα

Δημοσ.

μου ηρθαν!ακουλουθησα τις οδηγιες και εκανα τις εγραφες..αργοτερα θα του ριξω μια ματια.εκ πρωτης οψεως ολα καλα.

Δημοσ.

Εγώ ψιλοχάθηκα για αυτό και ρώτησα πως προχωράμε από'δω και πέρα!

Σε ποια φάση χάθηκες; Στην είσοδο στο σύστημα ή μέσα στην πλατφόρμα;

Εγώ που το κοίταξα λίγο σήμερα ψιλοαπογοητεύτηκα. Ενώ έχει πολύ δυνατά courses, που όντως μπορούν να βοηθήσουν τον άνεργο, προσβάσιμα είναι μόνο τα 41-42 που έχει προεπιλέξει ο ΟΑΕΔ στο Learning Plan.

Τα μαθήματα αυτά φυσικά δεν θέλει φαντασία τι είναι, μόνο Office και μάλιστα έχει διαφορετικά μαθήματα για κάθε έκδοση του Office από το 2003 και μετά! Δηλαδή στην ουσία δεν αντιστοιχούν καν στην πλατφόρμα που παρέχεται, το 365.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...