Mary3101 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Πράγματι και μένα μου έκανε εντύπωση που σε άφησε να κάνεις να κάνεις την αίτηση!Για να δούμε!
Miracle Worker Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Αν δεν το προσέξατε, έβγαλε FAQ ο ΟΑΕΔ επί του θέματος. Το ζουμί: Δεν υπάρχει χρόνος για τις αιτήσεις. Απλά οι κωδικοί στέλνονται τέλος του κάθε μήνα, οπότε όσοι δεν πήραν ήδη να τους περιμένουν αυτές τις μέρες. Η εγγραφή διαρκεί ένα χρόνο και μπορείς να διαχειριστείς το χρόνο όπως θες. Για πιστοποίηση πρέπει να απευθυνθείς σε φορέα πιστοποίησης, κοινώς ECDL κλπ. Και το πιο ενδιαφέρον κατ' εμέ, τα διαθέσιμα μαθήματα είναι μόνο τα 42 της λίστας! Αν κάποιος κατάφερε επιτυχώς αν ανοίξει περισσότερα, όπως είπαν μερικοί πιο πάνω, ας μας το πει να το ψάξουμε περαιτέρω, γιατί τα 42 δεν μου γεμίζουν το μάτι.
geran Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Και το πιο ενδιαφέρον κατ' εμέ, τα διαθέσιμα μαθήματα είναι μόνο τα 42 της λίστας! Αν κάποιος κατάφερε επιτυχώς αν ανοίξει περισσότερα, όπως είπαν μερικοί πιο πάνω, ας μας το πει να το ψάξουμε περαιτέρω, γιατί τα 42 δεν μου γεμίζουν το μάτι. Μπορείς να προσθέσεις και άλλα είτε πατώντας συγκεκριμένο μάθημα στην μπάρα search στο πάνω μέρος είτε αφήνοντάς την κενή και πατώντας search θα σου βγάλει όλα τα διαθέσιμα μαθήματα..κατόπιν πατάς Add στο μάθημα που σε ενδιαφέρει και προστίθεται στα μαθήματά σου.
Miracle Worker Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Αλλά τα παίζει; Εμένα μου βγάζει ένα βίντεο τύπου γιουτούμπ, που όμως δεν έχει play. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να προχωρήσω το "section" με τα βελάκια μέχρι να έχει test. Τα section με τα test μου τα εμφανίζει κανονικά. Όσα είναι στην λίστα έχουν τελείως διαφορετική συμπεριφορά.
Mary3101 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Εμένα τα βίντεο που λέτε μου τα δείχνει σαν εικόνες!
MatGR1990 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Γεια σας! Έχω γραφτεί στο πρόγραμμα και προσπαθώ να τελειώσω ένα ένα τα μαθήματα ωστόσο κάποια δε μου τ' ανοίγει. -Ένα αρχείο ehowtouse παραπέμπει σε λευκή σελίδα με αποτέλεσμα να μην ολοκληρώνεται 100% το μάθημα. -Επίσης, αν και ανανέωσα Adobe και Silverlight τα βιντεάκια δεν παίζουν, τα τεστ δεν εμφανίζονται και κάποια κουμπιά τύπου review your answers δεν υπάρχουν! Έχετε κάποια λύση διαθέσιμη; Κάπως να παρηγορηθώ; Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα