Gianniz Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Χαίρετε παιδιά! Όπως λέει και ο τίτλος χρειάζομαι έναν καινούριο υπολογιστή, max κόστους 700 ευρώ. Τι θέλουμε από αυτό... να είναι γρήγορο με έναν αξιόπιστο SSD καταρχάς. Πλατφόρμα Intel. Παιχνιδάκια να παίζει άνετα, όχι απαραίτητα στις top ρυθμίσεις. Δεν με ενδιαφέρει να βλέπω ταινίες σε αυτό και γενικά ο υπολογιστής προορίζεται για γενική χρήση. Θα με ενδιέφερε να κάνω κάτι καλό για τον ήχο του. Έχω τα ήχεια gigaworks T20. Θα βοηθούσε κάρτα ήχου; Ή ίσως μια μητρική που μπουστάρει τον ήχο; Όλα τα παραπάνω λοιπόν με απαραίτητη προυπόθεση το μηχάνημα να είναι αθόρυβο και κρύο στο μέτρο του δυνατού. Οθόνη υπάρχει ήδη (dell ultrasharp U2412M) όπως και software (windows, office...) οπότε μη τα βάλετε στις προτάσεις. H συναρμολόγηση θα γίνει από το κατάστημα, όχι από εμένα. Μένω Αθήνα (Πειραιά). Thx εκ των προτέρων για τις προτάσεις σας!
Mydestiny Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Ό,τι καλύτερο μπορούσα να κάνω για να χωρέσει i5 + r9 270 (αναπόφευκτα έκοψα λίγο από Ssd + μητρική)Είναι από VisionStudio.Gr (Θεσσαλονίκη).Η συναρμολόγηση είναι δωρεάν οπότε υπολόγισε μόνο ~8€ μεταφορικά .Σχετικά με τον ήχο μάζεψε ένα 50€άρακι και πάρε μια καλή pci. 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Το visionstudio ειναι λιγο πανακριβο η μου φαινεται? τεσπα η συνθεση παραπανω ειναι κομπλε,απλως σκεψου οτι επεξεργαστη μπορεις να παρεις απο σκρουτζ με 195 ευρο τον i5 4460 (0.2Ghz παραπανω) Και θα προτεινα να παρεις καποια H97 Μητρικη και ας μην παρεις καθολου SSD και παρε σε εναν μηνα...δεν χαθηκε και ο κοσμος 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα